Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet Explorer

Luissaifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co jakiś czas włącza mi się Internet Explorer a w nim wyświetlają się różne reklamy. Wszystko dzieje się samo co jakiś czas. średnio raz na godzinę. Jest to dość denerwujące szczególnie kiedy gram w jakąś grę i wywala mnie do pulpitu. Próbowałem już chyba wszystkiego co mi przyszło do głowy czyli skanowanie komputera antywirusem (pełne, nic nie wykryło), czyszczenie explorera wz wszelkich danych, użycie programu CCleaner. Na co dzień korzystam z google chrome i explorera nigdy nie otwierałem. Zna ktoś może powód czemu się tak dzieje oraz jak to naprawić? Słyszałem, że może być to wina złośliwych wirusów shareware i można je usunąć ale nie wiem jakim programem...

Opublikowano

Dzieje się to w sytuacja napierdalania next next next accept accept przy instalacji programów..... Po prostu nie patrzyłeś i coś ci się w gratisie doinstalowało... Sprawdź w dodaj/usuń programy czy tam czegoś nie ma... Albo sprawdź jakieś pluginy w tym IE.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Komputer nie jest tylko użytkowany przeze mnie więc nie mam na wszystko wpływu aczkolwiek staram się jak mogę aby nikt mi nie instalował różnych syfów na nim.

IE jest czysty natomiast usunąłem jakieś programy, którego według mnie były zbędne i zobaczę jak to będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...