Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] snip TuT

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest w tym trudnego.. Taką rzecz ciężko opisać. Graj najlepiej l96a1 lub tpg1, a sam dojdziesz do wprawy. Mogę dać Ci póki co 1 radę: Graj na 2 snajpy bo wygodniej, dopiero potem się ucz grać z nożem. Przybliż, strzel zmień broń i już..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co jest w tym trudnego.. Taką rzecz ciężko opisać. Graj najlepiej l96a1 lub tpg1, a sam dojdziesz do wprawy. Mogę dać Ci póki co 1 radę: Graj na 2 snajpy bo wygodniej, dopiero potem się ucz grać z nożem. Przybliż, strzel zmień broń i już..

latwo Ci powiedziec bo ogarniasz.. a ja zaczynam grac od kwietnia 4 fun i chciałem pocwiczyc skila masz like za odp ale chodzi mi o zblizenie o rady co i jak.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Ale ja ci prawdę mówię:P 2 miesiące temu byłem noobem, wogóle nie umiałem grać snajpą, idź na oma sr only to skill sam przyjdzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

to tak.

Aima musisz sobie wyrobić sam. Nikt ci w tym nie pomoże ;)
W QS najważniejsza jest szybkość, czyli od razu po strzale wymiana.
Jak dla mnie głupotą jest Qs bez zmiany...
według mnie im szybsza myszka tym lepiej Ja mam Razor dethader (6400 dpi) i w ca 76 xD
Na mix polu mi mówili że jestem ciota na sr bo skacze w trakcie strzału (co mnie rozwaliło)
Mi właśnie w locie lepiej wszystko wchodzi..

Graj oma. Najlepiej z l96. TPG osobiście nie polecam ;)

Opublikowano

Znajdź sobie mój poradnik. Ja proponuje trening na oma a dla regularnego sprawdzania skill-a ćwicz na beczkach na junkchlef lub 1o1.

76561198090890807.png

Opublikowano

echhh czyli cwiczyc i cwiczyc :D w sumie taa no dzieki za rady mozna zamknac jeszcze tylko pytanie dobra ta snipa ? Main_l96a1_super_magnum.jpg to nie ta od SSg tylko chyba CPT czy Maj nwm dobra ona bo nią bym katował?

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

ekhm, to tak, snajpa oczywiście l96 albo tpg, musisz mniej więcej wiedzieć gdzie jest środek ekranu, i jak zobaczysz kogoś i jest on w miarę na środku to dajesz szybko ppm i strzał, potem zmieniasz na knife i znowu na snajpe, i musisz sobie troche kupic speeda - light vest i ta bandanke od csm bodajże albo msg

Jest runda, masz snajpe, zmieniasz na knife potem znowu na snajpe, i masz juz zbindowe pod klawiszem "Q" zmiane broni między snajpą a knifem, a środek ekranu to możesz nawet jakieś małe gówienko przykleić, oczywiście nie od razu będą efekty, bo do tego trzeba mieć skilla i już, i na początku trenuj na krótsze dystanse, bo qs na pół mapy to nie jest dobre rozwiązanie

@up, dobra broń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...