Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Xenox 3 kropki

gumis312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu piszę że gdyby problem się rozwiązał sam albo gdybym ja znalazł na niego rozwiązanie ten temat by nie powstał :/. 2 dni temu grałem normalnie na serwerze, ale po crashu logowania coś mi się stało z metinem albo cholera wie z czym. Od tamtej pory zawsze gdy właczam xenoxmt2 launcher, żadne CH nie jest online ;_;.Piałem juz na forum xenoxMT2 i szukałem pomocy ale się nie doszukałem. Reinstalowałem gre wiele razy, i pobierałem go ze wszystkich serwerów podanych na stronie internetowej xenoxMT2 . wypakowywałem z włączonym i wyłączonym antyvirusem. Ktoś napisał że są jakieś crashe logowania czy coś, ale napisałem do znajomego i mu serwer działa, a u mnie nadal te piekielne kropki ...Nie wiem co teraz mam zrobić więc założyłem temat tutaj.Dodam jeszcze że wszystko inne co ma związek z połączeniem internetowym działa bez zarzutu (np Cs,steam,origin,inne serwery metin2 takie jak chocby PL). Aha i jeszcze napisze ze z kontem na pewno nie mam problemu bo na stronie XenoxMT2 mogę się logować bez problemu. Myśle że problem tkwi w zaporze systemu windows ale za bardzo nie weim jak to naprawić. Mam nadzieje że na tak rozwiniętym forum znajde pomoc osoby która sie zna na rzeczy albo chociaz wskazówki co mam teraz robić.

Opublikowano

Zrób reinstal i dodaj plik Startowy Xenoxa do wyjątków, który ma wirusa ale jest to najprawdopodobniej spowodowane zabezpieczeniem.Wyłącz antywirka jak włączasz Xenoxa bo też tak miałem

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co kazaliście ale za cholere nie działa :unsure: nie weim co teraz robić :( może jakis stary client ? Zapomniałem w temacie wspomnieć o tym że ściągałem program COMODO firewall przez niego straciłem połączenie z siecią które odzyskałem po usunięciu programu (pobrałem go ponieważ chciałem zablokować niektóre pliki .exe... oczywiście nie pomyślałem o antywirusie. Ale w plikach xenoxa nim nie grzebałem.). Jeszcze mogę dopisać że w moim antywirusie (Nod32) po kliknięciu na plik .exe xenoxa i kolejno podaj plik analizie, widzę tam tabelke z informacjami na temat pliku. Widnieje tam napis "data wykrycia pliku" 6 miesięcy temu. chociaż pobierałem z różnych żródeł i tak ten antuwir go zapamiętał, nie weim czy tu tkwi problem ale może ktoś wykorzysta tą informacje. Proszę więc o kolejne próby pomocy 8S .

Opublikowano

Jedyna rzecz jaka mogła mnie uratowac to format dysku C :) Temat wyjasniony. Niestety jesli ktos bedzie mial taki problem jak ja to chyba nie ma innego ratunku :). Dzieki za starania Pozrowionka.

Opublikowano

Nie koniecznie format był najlepszy. Wystarczyło to przeczyścić np. Wise Skan Diskiem i Wise Skan Registry.

Ew. mogłeś sprawdzić czy przez te kropeczki możesz zalogować się na serwer.

Okey. temat rozwiązany więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...