Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]DNS Domena Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno kupiłem sobie serwer vps i tak mam zakładke dns i tam dodaje dns np serwerminecraft.cc i dodaje rekord A czyli np mc.serwerminecraft.cc i podaje ip maszyny na której mam serwer minecraft lecz po dodaniu jej w minecraft wyskakuje że nie znaleziono Hosta dlaczego? serwer mam na slaskdatacenter.pl

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up nie a znasz jakiś tani hosting domen?? tak żeby za sms kupić i tanio

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

mc.serwerminecraft.cc to jest subdomena której widocznie nie posiadasz ,przez DNS czyli serwerminecraft.cc można się połączyć z twoim serwerem taka domena :)

1379958827-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...