Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SM na metin2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do Was moi drodzy pytanie, czy na jedno konto przypadają max. 2 telefony komórkowe z których możemy wysyłać sms na SM na metin2.pl ?
W okienku z treścią jaką mamy wpisać w SMS-niżej jest napisane tak :
Z przyczyn bezpieczeństwa możliwość doładowania konta została
ograniczona do dwóch numerów telefonów na jednego użytkownika.
Zastrzegamy sobie prawo do niedoładowania konta, na którym limit został
przekroczony.

Czy po przekroczeniu tego limitu ( wysyłanie SMS z większej ilości tel. komórkowych ) grozi nam ban ?
Bardzo proszę o szybką odpowiedź
Pytanie dotyczy tylko i wyłącznie METIN2.PL !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawdopodobnie blokada konta ( lecz tego ja nie wiem ) . Albo napisz do suportu i sie zapytaj . Co juz u rodzicow konta wyczysciles ?

xD Moze chca sie tez uchronic przed tym ze mozna zawsze podrabac komus fona i wyslac sobie sms a pozniej go gdzies zostawic .

BUM

Opublikowano

Yh.. ^^ Tylko zapytałem. Po prostu już od 2 osób ( w grze ) mam wysłane SM za item, teraz nie wiem czy dalej mogę na te same konto dawać SM od innych graczy.
Potrzebuję tylko pd na tydzień :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli wysłałeś już z dwóch numerów to teraz nic nie zrobisz. Jeśli wyślesz SMS'a z kolejnego telefonu to nie dostaniesz bana, jednak też nie zostaną dodane Smocze Monety na Twoje konto (czy pieniądze zejdą z rachunku? tego nie wiem). Teraz możesz skorzystać z opcji doładowania przez kod, czyli dzwonisz na dany numer i dostajesz 30 SM za 12.48 zł (jest to opcja 'kup przez telefon' dostępna obok 'kup przez SMS').

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to polega ? Dzwonię i zostaje podany mi kod, który mam wpisać niżej, czy po prostu dzwonię i SM już są doładowane ?

Dzwonisz i automatyczny 'głos' podaje Ci kod, który musisz wpisać w dane pole. Kod jest ważny przez 15 minut.

Opublikowano

Dobrze by było jak byś miał te nr tel z których były wysyłane sms. Przynajmniej wcześniej na tej zasadzie to polegało ze wystarczyło podać nr tel z których były wysyłane sms.

Opublikowano

to to nie jest prawda, ja wysyłałem z wielu numerów i sprzedawałem też eq za sm itp. Wiec to nie jest prawda że tylko z 2 numerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...