Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca się?

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupic playstation 3 w mediamarkt. Ps3 to wersja superslime 12gb, kosztuje 700zł + brat ma znizke 30% czyli wychodzi 490zł. Opłaca sie teraz kupowac ps3? Opłaca sie kupowac wersje 12gb? Bede grał tylko w fifke, cs go czasami i bf3 czasami moze.

19.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, na trzy gry to może i taka pojemność by wystarczyła, Fifa i CS dużo nie zajmuje miejsca, nie wiem jak BF + dodatki ale pewnie sporo

Sama cena kusi jeśli faktycznie jest szansa wyrwać za 490zł

Niestety 12gb to bardzo mało pojemności jak na konsolę, trzeba będzie dokupić dysk jeśli myślisz o innych grach czy to w wersji elektronicznej czy pudełkowej lub o abonamencie który jest najlepszą rzeczą jaką Sony wprowadziło do PS3

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Yyy, na ps3 gry sie instaluje? ;\ Nowa 500gb kosztuje 1k na allegro bez znizek i 1300 w media ze znizka, a tyle kasy nie mam. Nie bede grał w duzo gier bo nie mam kasy na nie, tylko 2/3 max 4.

19.png

Opublikowano

@UP

Tak, gry potrzebują miejsce na przechowywanie danych, taka Fifa 13 dużo nie zajmuje miejsca bo tylko 42mb, inne gry potrzebują po kilka a nawet kilkanaście gb, to wszystko zależy od gry.

Opublikowano

Yyy, na ps3 gry sie instaluje? ;\ Nowa 500gb kosztuje 1k na allegro bez znizek i 1300 w media ze znizka, a tyle kasy nie mam. Nie bede grał w duzo gier bo nie mam kasy na nie, tylko 2/3 max 4.

Nie instaluje sie, ale gry troche miejsca potrzebują. Jakieś savy, pathe itd.

Jakbyś kupił grę w wersji elektroniczniej to jasne, że potrzebujesz więcej miejsca bo te gry zajmują około 8GB.

Konsolę się opłaca, i wg mnie jakbyś miał tylko grać w te kilka gier to miejsca Ci starczy, o ile nie masz zamiaru kupować premium do battlefielda bo na xboxie zajmuje on razem z grą 25GB, więc na ps3 jest pewnie podobnie.

Czemu dzisiaj ciągle piszę posty 10 sekund po innych ? ;c

Opublikowano

To nie kupuje super slim tylko slim nie ma prawie żadnej różnicy kupiłem 2 lata temu swojego ps'a za 1050 zł nowego (slim) teraz warty jakieś 700zł.

Mam 320GB z czego zużyłem max 6/7GB na 5 gier, bo więcej nie potrzebuję.Kupuj te 12GB bo naprawdę się opłaca jeżeli Ci zabraknie to dokup za rok czy dwa 500.

logo1.png
Opublikowano

Własnie tak zamierzam zrobic, tylko ze reklamowali tego psa za 699 a jest za 799 czyli wychodzi 540 zamiast 490, ale i tak nie jest zle bo 540 za nowego psa to chyba nie duzo? :)

19.png

Opublikowano

Taka konsola się przydaję, jeżeli preferujesz takie coś. Kupujesz gierkę, instalujesz, przechodzisz, usuwasz z dysku, wymieniasz na inną i tak dalej, i tak dalej.

Opublikowano

Własnie tak zamierzam zrobic, tylko ze reklamowali tego psa za 699 a jest za 799 czyli wychodzi 540 zamiast 490, ale i tak nie jest zle bo 540 za nowego psa to chyba nie duzo? :)

chodzi Ci o MM? to była promocja trwała chyba z 2 tyg tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...