Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

220KM pociągiem przez 6h za dużo ?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy też jakim pociągiem. Czy pośpiechem itp.

Ogólnie jak na Polskę, to jest normalny czas. W Niemczech zrobiłbyś tyle samo km pociągiem o 60% szybciej .

jak nie więcej

9368_gold.png

Opublikowano
Opublikowano

Jak na Polskę, czas OK. Ale w skali światowej czy chociaż autem byłoby 2x szybciej..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

WOW. A ja się martwiłem jak z Helu wracałem 16 godzin ;o

Bo na Hel jest linia jedno torowa są tzw. "mijanki" że jak pociąg z naprzeciwka się spóźnia to Ty też masz opóźnienie ;x

Opublikowano

Bo na Hel jest linia jedno torowa są tzw. "mijanki" że jak pociąg z naprzeciwka się spóźnia to Ty też masz opóźnienie ;x

Wiem, ale akurat jechaliśmy wtedy jednym ciągiem. Nie czekaliśmy.

Opublikowano

chcę jechać ale jak zobaczyłem ile czasu:D autem to w 2h o ile autostrad nie znajdziesz xD

na Polskie standardy nie ujedziesz na autostradach.

nawiązując do tematu nie jest to dużo ;) ale za mało też nie, średnio ;)

Opublikowano

W Holandii zrobisz średnio 220 km w ciągu godziny (w Belgii mało kto z pociągów w ogóle korzysta, bo tu są autostrady z najmniejszej wioski do małego miasteczka), więc te 6h to niezły wynik patrząc na warunki w Polsce. Pociąg z Amsterdamu do Paryża jedzie 3 godziny i 5 minut osiągając na niektórych odcinkach do 350 km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...