Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOlD - złoto :)

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się Golda zarobić lub wygrać albo w normalnej cenie kupić bo ceny są kosmiczne ja za tyle golda te czołgi np. w USA co jest za 14 tysięcy golda wychodzi za 220 zł porąbało ich ??? a nie wieże że ludzie co mają ten czołg zapłacili tyle :)

Daje like :) za pomoc

Opublikowano

Np Esl na nim można zarobic Golda 7 graczy kontra 7 graczy . Przejdzież do 1-30 czy jakos tak i juz masz golda za freee Sory że tak pisze ale w bitwie jestem ^ ^

Opublikowano

pewnie dużo ludzi idzie na ten turniej co xD ???? a można wiedzieć na czym polega ten turniej ?

wejdź na esl.eu, poszukaj wota i poczytaj albo obserwuj stronę wota i czekaj na konkursy. Ostatnio był konkurs na zdobycie odznaczenia w plutonie za zabicie 12 osób. Udało mi się tego dokonać w plutonie dwuosobowym, ciekawe czy wygram^^

76561198001815076.png
Opublikowano

z allegro nie kupuj . Dostaniesz bana ; )

Nie pisz głupot z allegro możesz śmiało kupować gdyż transkacje wykonywane są przez Daopay.

Opublikowano

W sensie ? Bo nie kapuje ; ) Aktualnie teraz mama 10 golda .

Nie kapuje o co ci teraz chodzi . Nie chiałem pisac zbednego posta nowego ; )

Opublikowano

a ile miałeś jak kupiłeś i jakie czołgi kupiłeś jeśli można wiedzieć ;p

Z czego co pamiętam, to w innym temacie jak wklejał ssy to było widać T34 i SuperPershinga.

76561198001815076.png
Opublikowano

t34 i super pershing kosztują więcej niż 250 zł więc raczej akwa cos kręci ;] oczywiście jeśli Xanter mówi prawdę

Opublikowano

Ja nic nie Kręcę ; ) tak jak mówię wydałem z 250 zł na tą grę ; ) Konto od początku jest Moje ; ) A po zatym tak jak mówią Polak zawsze wymyślić coś aby wyjść na swoim ^ ^

Opublikowano

siemka dla wiadomości czołg T34 można było zdobyć bez golda. Był to zwykły ciężki przed patchem z amerykańskimi td. także akwa może mieć rację.

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Opublikowano

Popatrz na stworzenie mojego konta . ^.- Nie ma mowy aby mi go dali ; ) Po zatym istnieje sposób na Golda no ale NIESTETY nikt przy zdrowych zmysłach tego nie wyjawi ; )

Opublikowano

Heh ceny jakie są takie są, ale przy co miesięcznym doładowaniu 30zł (gdzie trace ok.2-3zł) można wydawać :}

Na wota wydałem już ok. 150zł + miałem ok. 10k golda kodów (ahh ten limit 10 kodów na 1 konto)

1213o.jpg

Opublikowano

akwa1245... takie rzeczy pier... , ze jak ktos Ciebie czyta, to moze miec wrazenie, ze jestes sprytniejszy niz Chuck Noris.

A teraz dla autora tematu:

NIE MA INNEGO sposobu niz kupno (czasami mozna kupic taniej np. z gazetkami, modelami do sklejania, itp.) wygranej w zawodach( pisali wyzej o tym) lub sam Wot czasam daje (np. "przywiazanie" konta do telefonu)

A takie cwaniakowanie, czesto polega na np. wykoxystaniu telefonu sluzbowego zeby doladowac Golda lub dostaja od mamusi ;-)

Co nie zmienia faktu, ze tak, czy siak ludzie kupuja Golda i Czolgi premki ;-)

P.S.

Ciekawe ile osob, kupilo by Golda, gdyby musialo samemu zapracowac na nie ?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Mówisz że wykorzystuje matkę , telefon służbowy czy nawet kradnę ? Grubo sie mylisz Kolego ; ) Cwaniakuje ? Raczej Mówię prawdę ; ) . Może mi powiesz że nie istnieje sposób na darmowy Gold ? To sie Grubo mylisz ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...