Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z wejsciem Do gry

Piwodej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam gre jest wszystko ok . Wchodze na server nastpnie na room daje F5 I nie wczytuje mi sie mapa a po chwili wracam na room...

Co zrobic ? z gory dzieki

Opublikowano

zmienialem juz servery robilem reinstall CA i nic. bład mi zaden nie wyskakuje. klikam start zawiesza sie na 5 sekund i wraca do pokoju tak jakbym nic nie klikał

Opublikowano

a wejz pan spierdalaj ;D

kazdy to musi mec zainstaluj a poteem powiedz czy pomogło bo jak nie to jeszcze Dekored ma fajny pomysł

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

jak tak mam kiedy sa 3 kompy wlaczone i mam bardzo duze lagi. powylaczaj programy ktore kradna ci internet np: program do sciagania, skype, gg itp. wylacz internet w innych urzadzeniach ( jesli masz router ) np: niektore urzadzenia maja wlaczona funkcje ze jesli jest siec dostepna to sie automatycznie wlacza i np pobiera aktualizacje

Opublikowano

A nie masz broni z gun emporium? Bo podobnie było ostatnio w tematach i pomogło. Musisz ją zdjąć jeśli masz na sobie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dzis robil mi sie patch i probowalem zagrac...

Wyszkoczyl mi Blad "Failed to join battle.Connection timed aut"

Mozna cos z tym zrobic ;d ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...