Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić tego laptopa?

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.komputronik.pl/product/181755/Komputery/Laptopy_i_netbooki/HP_Compaq_Presario_CQ58_319ew.html?utm_source=KT_BK_25_02_2013_notebook_HP_woelkanoc&utm_medium=banner&utm_campaign=notebook_HP_woelkanoc

Pytanko tak jak w temacie, warto kupić tego lapka?

W wrześniu ide do liceum i chce kupić laptopa,potem jak pójde na studia dostane nowy itd.

Opłaca sie kupować tego kompa na 3 lata?

Będę na nim grać w gry typu Fifa13 i 14 jak wyjdzie.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Człowieku ja sam myślę, czy by go nie brać ^^ Tylko tak sądzę. Słyszałem od wielu kumpli, że HP'ki się łatwo przegrzewają. Bardziej u mnie opłaca się suszyć rzeczy na lapku niż kaloryferze :D Nie wiadomo czy z tym tez tak będzie. Wiadomo ze jak komp się mocno nagrzeje (zbyt mocno) to moze się wyłączyć. Jak grałem w gothic3 często mi się wyłączał, a save nie robiłem i zawsze się denerwowalem :D

@Edit. ALE DLACZEGO? On kosztuje jakies 1500zł skoro laptopy z IntelCore i3 około 2,3 GHz chodzą po 2200zł? ;/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Zintegrowana karta graficzna. Odpalić odpali ale pewnie na minimalnych detalach i w średnim komforcie gry. Weź coś z mojego linku ew. zwiększ budżet

Opublikowano
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Siostra ma laptopa procek Intel Core I3 2.3 ghz,4 gb ram i Fifa 13 chodzi na lajcie,myślę,że tutaj powinno być podobnie :)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...