Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podkręcenie dronów

wwwmumin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6% dmg + 15% osłon Jest na 15 :) sprawdźcie sobie że będziecie więcej bić , ale wy odrazu pomyślicie że FAKE , a na 16 lvl masz 5 % w DMG

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Kilka razy ta sama odp. Mówią, że najlepiej wszystko zostawiać na 15 lvl, ale nie ma na to żadnych dowódów, ew. kolega kolegi kiedyś testował ;)

7yo9.png

Opublikowano

Kilka razy ta sama odp. Mówią, że najlepiej wszystko zostawiać na 15 lvl, ale nie ma na to żadnych dowódów, ew. kolega kolegi kiedyś testował ;)

Jak kolega kolegi testował to na 15 czy na 16 lepiej ? :P

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Jak kolega kolegi testował to na 15 czy na 16 lepiej ? :P

Mówi się że na 15, ale nie ma na to dowodów i jedyne co mówią to " kolega kolegi testował i na 15 jest lepiej "

Ja bym zrobił na 15 po kolei wszystko i tyle ;)

7yo9.png

Opublikowano

Ja myśle ze więcej się bije na 16 bo po co by robili poziom wyżej jak na nizszym sie więcej bije?

Chociaż po BP można się wielu żeczy spodziewać :D

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Mówi się że na 15, ale nie ma na to dowodów i jedyne co mówią to " kolega kolegi testował i na 15 jest lepiej "

Ja bym zrobił na 15 po kolei wszystko i tyle ;)

Napisałem że pomyślicie że FAKE , Sam testowałem sprawdź sobie a zobaczysz minimalną różnicę .

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...