Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod NightCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z metin mod do nightcore

gdy loguje i wlancza sie wybor postaci klikam i pojawia mi sie czarne okno

a jak probuje na klijecie servera nihtcore odpalic moda to samo tylko w momecie logowania wylacza mi gre do pulpitu

posiadam netfw

help!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam. Ja również posiadam problem z tym privem. Nie chodzi mi bonus switcher v3 by Padmak. Po uruchomieniu go wraz z działającym client'em nie mieszają się bony. Jak można zdziałać tak, aby moj swichbot działał poprawnie? z Góry dziękuje. :)

Opublikowano

Witam. Ja również posiadam problem z tym privem. Nie chodzi mi bonus switcher v3 by Padmak. Po uruchomieniu go wraz z działającym client'em nie mieszają się bony. Jak można zdziałać tak, aby moj swichbot działał poprawnie? z Góry dziękuje. :)

Proponuję pobrać najnowszą wersję:

[DL] Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Dodatkowo:

[TuT] Jak wyciągnąć aktualne ID zmianek poprzez BS'a. - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Co do tematu to upewnij się, że masz zainstalowaną każdą wersję .NET Frameworka (tj. 3.5, 4.0, 4.5) oraz tę aktualizację:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Oraz przegraj mapy z klienta NightCore do moda:

www.metin2mod.tk/mapy.html
Opublikowano

pisze pod koniec ze posiadam Microsoft Visual C++ NET Frameworka

moze z tymi mapami sprobuje jak sie uda dam edita

edit niedziala a mowiac () wgrywam moda do orginalnego klijeta servera powinny byc

moze jakies inne rozwiazanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...