Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z biciem z konia na modzie elitemt2

rfg

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. Jakis czas temu na EliteMt2 pojawilo sie kilka nowosci mianowicie nowe mapy pk sd av3 nowe eq diamentowa bizuteria i zbroje. Dodanie tego wszystkiego nie sprawilo mi wieszkszysz klopotow - no moze poza zbrojami widzocznymi na postaciami od szmaragdu do zbroi cesarza - jednak gdy konczylem edycje klienta postanowilem zrobic jescze pare smaczkow. jednym z nich bylo aby bylo widac konie + nowe wierzchowce i mozna je bylo dosiadac.

Cel zostal osiagniety, ale nie do konca. Widac pieczec w eq, przywolanie dziala normalnie jak na kliencie, jezdzic tez sie da calkiem jak na nim. Problem zaczal sie gdy chcialem expic sobie na koniu na modzie. Ku mojemu zdziwieniu nie da sie bic z konia Oo pomimo iz skile z konia/ wierzchowca dzialaj. Czy ktos moze moglby mi powiedziec czy jest jakis sposob by to naprawic ? Czy jest moze szansa ze gdzies poprostu w ustawieniach samego moda jakis plik i hity z konia nie sa przypisane ? Bardzo prosze o pomoc, kurde zostaliscie tylko WY, ja joz nie mam pomyslu na to. Gdyby nie ten drobny acz wazny szczegol moje dzielo bedzie ukonczone.

Nowicjusz
Opublikowano

mam zainstalowanego na najnowszym kliencie + conectheper z 2010 sf i czy musze to pobrac czy jest inny sposob

Nowicjusz
Opublikowano

okey wrzucilem do mojej wersji i dziala thx plusy leca

to jest najnowszy kamermod jak co + conectheper i przez niego odpalam

Nowicjusz
Opublikowano

wlasciwie to pol sukcesu gdyz idzie bic tylko ze zwyklego konia a z wierzchowcow nie idzie :( czy ktos moze mi pomoc zeby i z nich sie dalo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...