Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Disconnect.spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam duży problem na serwerze bo gdy ktoś naprzykład wpisz /spawn lub /home albo zaspamuje 2 slowami na sekunde to go wywala z powodem disconnect.spam

z tego co czytałem to bukkit powoduje ten problem ale nie wiem jak go naprawić nie mam żadnych dodatkowych pluginów anty spam więc wykluczona jest możliwość z jakimś pluginem przeciw spamowym... naprawdę bardzo proszę o pomoc gracze mi trują ciągle :D

Jak coś to wbijcie i zobaczcie: s38.csrv.pl:60096

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to masz farta, że masz to zablokowane, bo ktoś pospami komendami typu /spawn przez minutę i serwer crash. :)

Nie radzę Ci tego zmieniać!

Ale jakbyś koniecznie chciał, to poszperaj w bukkit.yml, może tam coś będzie. NoCheataPlus masz?
On też powoduje kickowanie przy spamowaniu. ;)

5465845486.png

Opublikowano

to jest tak ze

jesli gracz pisze sobie spokojnie jakies zdanie

pisze cos enter
pisze cosinnego enter
pisze cosinnego2 enter
i za 3 razem najczesciej kicka

za nic

przy wpisywaniu komend tez kicka

ale nie przy spamowaniu

poprostu samo od siebie kicka

MagicCarpet, WorldBorder, WorldEdit, JoinMessage, CCLogger, OnlineUsers, Vault, PermissionsEx , DynColor, WorldGuard, MotdSet, MineBackup, SignEdit, iConomy, AuthMe, MuddersMilk, NoRain, Decapitation, BKCommonLib, OpenInv , AdvancedBans, ChestShop, DChatCleaner, ClearLag, Modifyworld, DeathMessages, iChat, AutoAnnouncer, Essentials, Jobs, ChatManager , EssentialsSpawn, AntiRelog, iChatPlayerList, EssentialsChat, Factions

6rlpEiq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...