Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara gra

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Yo.

Szukam starej gry z młodszego dzieciństwa :D

Z tego co pamiętam, to chodziło się chyba po kosmosie, trzeba było zbierać jakieś beczki, czy coś co dawało nam energie, do np. plecaka odrzutowego, do pojazdów. Nie jestem dokładnie pewien, ale chyba nie było tam żadnych innych potworów czy ludzi, tylko my i również chyba spełniało się tam jakieś zadania..

Wiem, ze opis trochę dziwny, ale może ktoś wie, o co chodzi. Byłbym bardzo wdzięczny za tytuł, bo bardzo podobała mi się ta gra :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Yo.

Szukam starej gry z młodszego dzieciństwa :D

Z tego co pamiętam, to chodziło się chyba po kosmosie, trzeba było zbierać jakieś beczki, czy coś co dawało nam energie, do np. plecaka odrzutowego, do pojazdów. Nie jestem dokładnie pewien, ale chyba nie było tam żadnych innych potworów czy ludzi, tylko my i również chyba spełniało się tam jakieś zadania..

Wiem, ze opis trochę dziwny, ale może ktoś wie, o co chodzi. Byłbym bardzo wdzięczny za tytuł, bo bardzo podobała mi się ta gra :D

Jeżeli chodzi o chodzenie po kosmosie to zapewne Mario Bross lolz :D

Jeżeli chodzi o plecak odrzutowy to zdecydowanie GTA SAN ANDREAS

Jeżeli chodzi o pojazdy to pewnie Need For Speed :)

Jeżeli nie było tam potworków to na pewno nie metin2, a nie nie tibia.

Jeżeli tam nie było ludzi to zapewne nie jest to gra mmorpg,fpp,fps,mmoshooter.

Jeżeli chodzi o my to prawdopodobnie ta gra jest tak stara że wisi 5 zł Kazimierzowi Krzywoustemu :)

Mam nadzieję, że Cię nakierowałem :)

Weteran
Opublikowano

Hehe, niestety nie nakierowałeś mnie :D

Po dłuuuuugich poszukiwaniach znalazłem!

Jeżeli ktoś chciałby również sobie pograć to nazywa się Colobot, gra jest z 2001 roku :)

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...