Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto email z interii

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc!!! Panowie czy ktoś z was jest w stanie odzyskać mi moje konto na poczcie. Szukam jakieś sprawnej osoby która by mi pomogła opcjonalnie po udanym odzyskaniu zapłace za pomoc .Nie pisałbym gdyby to konto nie było dla mnie wartościwe mam tam zbyt duż ważnych informacji prywatnych i więcej info na pw.

Prosze o jak najszybszą pomoc

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Na tego typu forach nie ma aż takich pro hackerów którzy potrafili by się włamać do bazy.

2 wyjścia:

1. Napisać do anonymous żeby odzyskali twoje konto.

2. Napisać do supportu interii.

@Edit

Jak znajdziesz dobrego hackera to na pewno bd musiał zapłacić sumę pieniędzy którą nawet twoi rodzicie w miesiąc tyle nie zarobią gdzieś około 500 000 zł lub 1 milion bo nawet dla pro hackera włamanie się do bazy jest trudne jak cholera i musi poświęcić 24h nawet kilka tygodni.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Jak znajdziesz mi na Interii błąd SQL injection lub XSS (wolałbym SQL) to może dam radę odzyskać Ci konto. Jak nie wiesz jak te błędy wyglądają to poczytaj w internecie, ja nie mam czasu na szukanie, bo to może trochę zająć. Jak Ci to nie odpowiada to pisz do administratorów Interii, może pomogą.

@up

To, że ty czegoś nie potrafisz to nie znaczy, że całe forum tego nie umie. 500.000-1.000.000? To chyba za całą bazę danych Apple ale nie za jeden e-mail i jedno hasło.

Opublikowano

Na tego typu forach nie ma aż takich pro hackerów którzy potrafili by się włamać do bazy.

2 wyjścia:

1. Napisać do anonymous żeby odzyskali twoje konto.

2. Napisać do supportu interii.

@Edit

Jak znajdziesz dobrego hackera to na pewno bd musiał zapłacić sumę pieniędzy którą nawet twoi rodzicie w miesiąc tyle nie zarobią gdzieś około 500 000 zł lub 1 milion bo nawet dla pro hackera włamanie się do bazy jest trudne jak cholera i musi poświęcić 24h nawet kilka tygodni.

Może od razu będzie zażądał 50 milionów ... ?

pro hacker? To taka ranga hackera istnieje ? Nie wiedziałem...

Po co ma wynajmować hackera który weźmie rzekomo milion złoty za włamanie się do tak błachego i mało wartego serwisu jak interia, skoro może do nich napisać z prośbą o odzyskanie konta?

@Top

Napisz do nich, ale będziesz musiał liczyć się z tym, że będziesz im musiał jakoś udowodnić, że to Twoje konto. Pytanie pomocnicze, jak znasz na nie odpowiedź, to bez problemu, mogą cię z tego co pamiętam poprosić jeszcze o odebranie nowego hasła na dodatkowym e-mailu o ile go podałeś w ustawieniach konta.

Aha i tu nie ma za co płacić, bo każdy myślący człowiek zrobiłby to na pierwszym miejscu :P

Bez obrazy.

Opublikowano

Chodzi o to że ja to konto robiłem kiedyś jako dodatkowe nie dawałem prawdziwych danych a po próbie odzyskania poprzez hasło pomocnicze czy alternatywny adres email został adres usunięty a hasło zmienione. Dzwoniąc do interii nie pamiętam tych danych które podałem konto to założyłem 2007 roku podałem pare danych ale to niewystarczyło. Dlatego szukam pomocy u innych.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Ja dzwonie do nich, przygotuj się na takie pytania:

1. Czy kiedykolwiek kupował pan konto premium.

2. Ile wiadomości masz w skrzynce odbiorczej/ w koszu.

3. Czy posiadasz znajomych.

4. Czy tworzyłeś kiedykolwiek dodatkowe foldery do emailów.

5. Kiedy się urodzileś.

6. W jakiej miejscowości się urodziłeś, województwie.

7. Podajesz imię i nazwisko.

8. Kiedy ostatnio logowałeś się na swoje konto.

9. Kiedy założyłeś swoje konto.

Ja ostatnio odpowiedziałem na wszystkie więc wygenerowali mi nowe hasło.

Spróbuj sobie odpowiedzieć na nie i zadzwoń jeszcze raz, jeśli to nie pomoże idz na policję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...