Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiceCraft [Factions + Survival] [Wojny Gildi] [TS3] [Własne IP] [McMmo] [Bez Lagów] [Miła Atmosfera]

VirusVX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje.png

typ - Surv+Mcmmo+Faction

ip - morhencraft.tk

sloty - 100

premium - nie

nether - tak

Administracja.png

[Wlasciciel] Gwardzista

[Wlasciciel] blood

[Mod] Muras331

[KidMod] Kenny

[KidMod] Arek24g

pluginy.png

Mcmmo

Faction

[JetPack] new plugins!!

i wiele itp.

InformacjeDOT.png

[JetPack] Ten plugin polega na tym, że każdy gracz może zrobic sobie plecak odrzutowy i latac,

ale paliwo jest potrzebne. Paliwo to redstone. Plecak pali na 6 sec 1 redstone!

[plecak sie tez niszczy]

Zapraszamy i życzymy miłej gry !!!

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, polecam.

Ale oczywiście wszystko zależy od tego jakich ludzi

napotkacie na swojej drodze.

Ja znalazłem fajnych ludzi i dobrze mi się gra.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Siema. Nie polecam serwera totalne dno... Gwardzista ma wszystko w dupie jak cała Administracja z resztą... Piszesz, że są cheaterzy a oni to mają gdzieś...Tak samo z pytaniami po 10 Twoich pytaniach, że tak powiem nie odpowiadają na temat...A co najciekawsze są oszustami. Obiecali bratankowi za 11 zł Administratora oczywiście go nie dostał a SMS`a wysłał... Teraz po opinii jaka krążyła na temat MorhenCraft iż w ciągu tygodnia były 3 resety mapy zmienili nazwę na NiceCraft a co ciekawe na Tabliczkach napisane jest MorhenCraft ;) Jeżeli ktoś nie wierzy mam Archiwum rozmowy z Gwardzistą zobaczycie, że Tylko wyłudzają pieniądze i kłamią. Nie polecam pewnie zaraz będzie kolejny restart, Administracja w ogóle wam nie pomoże w niczym. A tym bardziej nie wysyłajcie sms`ów na VIP`y czy też na Administratorów gdyż najzwyczajniej was okłamią :)... Nie wiem co daliście graczom powyżej za dobrą opinię ale nie moja sprawa... Chyba, że grali przez 5 minut i nie zobaczyli jacy jesteście na prawdę ;)
Pozdrawiam Rebelde ;)

Opublikowano

Polecam, dobry server, mili ludzie. Najlepszy admin MrSmigol - najwięcej zajmuje się serwerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...