Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona Vs Real Madryt

diablo660

FC BARCELONA vs REAL MADRYT  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO WYGRA ?

2. 2. Czy Messi strzeli dzi? GOLA ? :P

3. 3. Czy Ronaldo strzeli dzi? GOLA ? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahahahahahahhaha właśnie to widzieliśmy wczoraj ;)

Ej mam takie pytanie, wczoraj Messi w ogóle grał?Bo coś go nie widziałem :/

Oczywiście, że grał.

Ale Barca ma teraz ciężką fazę, bo każda drużyna jest ustawiana obroną na messiego. Każdy wie, że jak messi jest słabo kryty, to nie ma szans na wygraną. I tak zrobił RealMadryt, messi nie miał szans do jakiejś dobrej akcji, bo ciągle ktoś go krył. Dlatego go mało było widać, ponieważ obrona była bardziej w środku i grali skrzydłami.

2ufgk6u.png

Opublikowano

No i mamy zwycięzką drużynę - Hala madrid !

Od zawsze na zawsze.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Hrabia teraz będziesz pisał o lidze? Poważnie? Liga ma aż takie wielkie znaczenie przy LM i Copa del Rey gdzie z drugiego już odpadła a z LM raczej nie przejdzie, musiałaby conajmiej dwie bramki by dogrywke mieć strzelić, a Milan znając życie postawi autobus. Jedyna wasza wymówka to liga, jeszcze rok temu gdy przegrywaiście lige mówiliście to samo, także n/c.

Opublikowano

Hrabia teraz będziesz pisał o lidze? Poważnie? Liga ma aż takie wielkie znaczenie przy LM i Copa del Rey gdzie z drugiego już odpadła a z LM raczej nie przejdzie, musiałaby conajmiej dwie bramki by dogrywke mieć strzelić, a Milan znając życie postawi autobus. Jedyna wasza wymówka to liga, jeszcze rok temu gdy przegrywaiście lige mówiliście to samo, także n/c.

Wy gdy przegrywacie mecz zasłaniacie się sędzią xD

TO KONIEC ERY BARCELONY JAK MÓWIĄ WIELCY FANI REALU, BO PRZECIEŻ REAL W TYM SEZONIE NA POCZĄTKU LIGI NIE MIAŁ SŁABSZYCH MOMENTÓW, KONIEC THE END FAJNIE BYŁO DO WIDZENIA!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...