Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]KW-1S

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamontuj najlepsze działko, wieże, silnik, gąsienice i radio załoga na 100% i jakieś perki i zajebiście się gra. Jak masz trochę kasy to możesz zakupić dosyłacz i co tam chcesz :)

21682496052654086287.png

Opublikowano

1. Ekspij jak najszybciej do działa D25T

2. Masz słaby pancerz, także nie zapomiaj o kątowaniu

y526IOx.jpg

Opublikowano

Dobry gość ma dużo video o strategiach i ja od niego się nauczyłem nim grac a z pierwszym działkiem to gówno zrobisz tylko z bliska musisz walić. Jak go nie rozumiesz to wejdź na 09:00.

1. Gąsienice

2. Wieżyczka

3. Duze działo

4. Silnik

Zawsze graj w wychodzenie, strzelanie i szybkie wracanie żeby przeładować.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Nie pchaj się za bardzo do przodu po dodaniu najlepszego działka i wieżyczki będziesz mógł bardziej zaszaleć xD pozdrawiam ;p

869378blaster_pl_copy.jpg

Opublikowano

NA U-11 nabiłem Asa Pancernego, więc bierz U-11. 76mm nie zranisz niektórych czołgów od tyłu, więc wiesz, a U-11 zawsze zranisz. Do tego M18 po strzale zostaje mu góra 100hp.

Opublikowano

@up To chyba na gold pociskach. Ja sam próbowałem ustrzelić "Stojącego" M18 i dupa tylko 90hp mu jechało. Ja polecam działa w których masz największą penetrację czyli 76mm S-54. U-11 jest takie kijowate że ehh nie mam słów.

Ja bym robił tak

Gąski

Działo 76mm S-54

Wieża i żeby już nie męczyć się 76 zbieraj na 85mm

Działo 122mm D-2-5T

No i jak chcesz to silnik radio i takie inne pierdoły

Ja tego czołgu nie lubię z tej racji że ma dla mnie najgorszy pancerz ze wszystkich VI tierów. Wiem wiem teraz będzie "Ale ma najlepsze działo"

Ma najlepsze działo ale nie takie silne. Dla mnie najlepszy KW-2 Lub T-150 Z długą 107mm.

Opublikowano

@up, nie na gold, tylko strzelałem w przód kadłuba, a nie gąski/ przód lepszej wieży. Do tego, po chuja miałbym wydawać golda na pociski (czesy bez gold ammo za kredyty)? Co do tego, moim zdaniem KV-1S jest dość mizerny, może działo ma niezłe, ale nie ma celności i strzela co 15sec. Dla mnie lepsze jest zdecydowanie T-150 ze swoim 107mm i M6 z 90mm.

Opublikowano

@up To chyba na gold pociskach. Ja sam próbowałem ustrzelić "Stojącego" M18 i dupa tylko 90hp mu jechało. Ja polecam działa w których masz największą penetrację czyli 76mm S-54. U-11 jest takie kijowate że ehh nie mam słów.

Ja bym robił tak

Gąski

Działo 76mm S-54

Wieża i żeby już nie męczyć się 76 zbieraj na 85mm

Działo 122mm D-2-5T

No i jak chcesz to silnik radio i takie inne pierdoły

Ja tego czołgu nie lubię z tej racji że ma dla mnie najgorszy pancerz ze wszystkich VI tierów. Wiem wiem teraz będzie "Ale ma najlepsze działo"

Ma najlepsze działo ale nie takie silne. Dla mnie najlepszy KW-2 Lub T-150 Z długą 107mm.

BOŻE, CZŁOWIEKU...

TO JEST HAUBICA , PENETRACJA (55 mm około?) JEST ZWIĘKSZANA WIELOKROTNIE + NIE WAŻNY JEST KĄT TRAFIENIA

JEŻELI STRZELISZ W PANCERZ (NIE W GĄSKI) PONIŻEJ TYCH 50 MM PIERDOLNIESZ 400-500

Jak powyżej, walniesz do 100 i więcej

Na prawdę, obie 122 mm to najlepsze działa w tym czołgu

shoob.png

Opublikowano

Jak grać KW-1S na początku ? mam początkowe działo i oblokowane 122MM (u-11)

i 3046 expa

Gasienice działo 122 mm, w umiejętnościach daj czystość czy jakoś tak co daje -10% do podpalen

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Masz z U-11 122mm jeździć, wbić 17000 expa, brać 122 D2-5T
I jeździć, nie strzelać na idiotę

a, z U-11 staraj się strzelać w tył/bok , pierdolniesz wiecej

shoob.png

Opublikowano

Jak wymaksujesz to radzę wbić na kampanie. Sporty zawsze biorą jak ogarniasz a jak masz dobry team tzn 2/3 art 2 hellcaty a reszta sport i ogarniają ziomki to na luzie wygracie =]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na starcie jest trudo walczyc ale postaraj sie nie wychylac i zostań gdzieś w tylu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...