Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Windows XP Portable

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Muszę jakoś odpalić stary PC dysk się tam rozwalił ,a na drugim dysku są ważne rzeczy więc nie mogę zrobić formata.

Pomyślałem że ściągnę Windows XP Portable czyli ten który ma kilka MB i możemy wgrać go na Pendrive.

Gdy zrobiłem to co było napisane w instrukcji , ustawiłem botowanie na USB podczas uruchamiania PC wyświetla mi się taki komunikat:

7vpjcv.jpg

Wie ktoś może dlaczego ?Robił ktoś to ?

Opublikowano

albo źle zrobiłeś albo normalnie ci nie widzi pena

po co masz robić format, każe ci ktoś ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

albo źle zrobiłeś albo normalnie ci nie widzi pena

po co masz robić format, każe ci ktoś ?

No każe każe bo gdy chce instalować system z płyty na tym drugim dysku nie ma wyboru że pozostaw partycję bez zmian czy jak to się nazywa tylko opcja formatuj.

Pena Widzi

Opublikowano

Przecież przy instalacji windowsa się wyświetla tylko krok z formatowaniem, ale nie trzeba nic formatować tylko przejść do następnego i instalować.

Było zrobić dwie partycje, jedna pod system druga pod reszte, i wtedy byś sformatował C a dane by zostały na D.

Opublikowano

a nie możesz na usb wgrać ubuntu livecd i dane ze starego dysku nagrać na płytę dvd? ile tego masz? ;_;

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...