Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Satellite C660-1QC

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam laptopa u góry jest jakiego, otóż posiadam problem taki że chciałem zmienić w nim system z win 7 na xp a nie moge.

Lecz omijam ten problem po prostu musze zrobić formata win7 a że po prostu nie mam nawet do tego lapka plyty recovery to jak mam zainstalowac nawet win7 prosze o pomoc z gory dzieki. Podkreślam jest to już mój 3 laptop firmy toshiby i zawsze miałem płyte recovery i nie narzekałem. A że już jest po gwarancji to nie bede lecial do sklepu;) Help me pls

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Też mam laptopa Toshiby i jest tam taki program jak :

Recovery Media Creator

Który wypala płytkę do odzyskania systemu. Nie masz tego ?

Żeby nagrać ten system będziesz potrzebował 4 płytki DVD

A ten cały Reconvery mam na dysku D.

wrkmku.jpg

Na starszą wersję systemu przejść będzie ciężko bo z tego co pamiętam musisz mieć stację dyskietek pod USB i z niej Zbotować ( mogę się mylić)

Opublikowano

@up jak widać ci już napisał jak zrobić

recovery na cd , masz je pewnie na dysku, poszukaj jak je zgrać by potem odzyskać. po instalacji XP nie ruszy ci kompletnie recovery ani w7

następny problem to sterowniki, będziesz musiał je szukać sobie sam bo raczej ten system nie jest wspierany przez producenta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

znalazłem to recovery media center i po utworzeniu kopi powiedzcie mi czy po zainstalowaniu tego bd tak jak na samym poczatku w ktorym kupilem laptopa? bede musial sterownikow szukac itp. czy wszystko bd normalnie?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Będzie w takim stanie jak Laptop ze sklepu.Wszystkie sterowniki itp już będą zainstalowane

Dosyć długo się instaluje z tego co pamiętam z 3h :D

Opublikowano

Będzie w takim stanie jak Laptop ze sklepu.Wszystkie sterowniki itp już będą zainstalowane

Dosyć długo się instaluje z tego co pamiętam z 3h :D

dziekuje bardzo za pomoc;* lepiej jednak bylo jak dawali plytke recovery i bylo po klopocie;)

#Edit zamykam bo problem rozwiazany dzieki za pomoc

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...