Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balantia.pl [Dedyk]

Sensual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwa nie polecam, po dorobieniu sie dobrego eq admini poprostu je zabierają i sprzedają, po zgloszeniu na forum nic z tym nie robią a gdy jakiś lizodup straci trute którą sam komuś pożycza czy cos to odrazu ją dozyskuje, jak już wyżej ktos napisał same boty w m1, brak możliwości zarobku itp,itd.

Opublikowano

Musiały Ci się serwery pomylić lub nie grałeś i masz lewe informacje - żaden bug z perłami u nas się nie pojawił :)

chodziło mu o wbicie na konto hikariego :-)

@top

nie grajcie tu, chujowy serwer. Już lepiej wbić na balmore, ew. Ravie.

Opublikowano

chodziło mu o wbicie na konto hikariego :-)

@top

nie grajcie tu, chujowy serwer. Już lepiej wbić na balmore, ew. Ravie.

Wybacz, ale niektórzy traktują wszystko dosłownie a później się niesie co to nie było i z jednej, prostej historii tworzy się wielka bajeczka :)

Tak jak teraz, to jest przykład. Hikariemu włamali się na konto przez jego nieuwagę (na let's play'u pokazał swoje dane do logowania) i zostały rozdane perły, teraz jest wersja, że był bug z perłami i wszystkie trzeba było usunąć a za kilka dni będzie opcja, że Czerwony Smok uciekł z klatki Sensuala i podpierniczył każdemu perełki :P

Ehh nic się nie dowiedziałam z prezentacji. . .

Jakie raty ? jaki typ serwa. Jaki system ulepszania . . .

O ratach w prezentacji akurat jest :

Zdobywane doświadczenie : 5x w stosunku do PL
Zdobywane przedmioty : 5x w stosunku do PL
Zdobywane Yang : 1,5x w stosunku do PL
MEDIUM pod HARD.
System jak na globalu +bronie na 90lv.
Opublikowano

Serwer był fajny ;) Jak się grało na początkach, później z chodził na dno :0 teraz szczerze nie wiem jak jest, ale serwer polecam jeśli nie macie nic lepszego do roboty ;)

Pozdrawiam.

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, tylko czemu wszystko wzorowane na serwerach takich jak Balmora czy Tiveria?

Opublikowano

Przykro mi, ale nie usuwaliśmy EQ, jedynie stacki perełek jak i banowaliśmy wtedy konta, które je posiadały ;).

Hejt jak hejt, ale ten wyjątkowo żenua.

Nie usuwaliście eq, ahahhaha dobre to ciekawe czemu mi całe eq znikło wraz z tymi przedmiotami których nie można wywalić bardzo ciekawe.

żenua to jest administracja tego serwera. Bo takie cyrki się działy dawno ze szkoda mówić. I to jest tylko jednego osobnika wina który zwie się Hikari, to przez niego odeszła masa ludzi i możecie mu pogratulować ;) dziękuje dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...