Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher

VinoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuubfl.png

Kilka godzin już sie bawie z tym launcherem i nic nie daje rady. Mógłby ktoś pomoc ?

Pozdrawiam

Opublikowano

beztytuubfl.png

Kilka godzin już sie bawie z tym launcherem i nic nie daje rady. Mógłby ktoś pomoc ?

Pozdrawiam

Uruchom jako administrator.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Próbowałem dalej to samo ... ustaiwenie pliku lang0 na tylko do odczytu tez nie daje rady

Opublikowano

A jakas odpowiedż czemu launcher nie trybi ?

Sam myślę nad tym, możliwe że coś w plikach zepsute lub zmodyfikowane i luncher nie chce się włączyć, Jeżeli chcesz to zrób reinstall ;x

Opublikowano

Robiłem reinstall juz 3 razy xD Sproboje manual patch zrobic :P I zobaczymy czy odpali :P

Coś wykrywa Ci luncher nie tak, możliwe że nie masz pakietu chińskiego lub coś w ten deseń.

Spróbuj manual patchem i odpalaj dbo.exe ;x

Opublikowano

albo co mi bardzo pomoglo bo 3 dni sie meczylem z manualpatchem itd... sciagniecie juz gotowego DBO w wersji 35 a patch 37 wchodzi bez problemu :) wiec polecam sciagniecie bo lacze cisnie po 750kb/s wiec godzinka i sciagniete bedzie

Opublikowano

I tak pobiera 100 % mojego łącza :)

Wiesz... w zwykłej przeglądarce może plik przerwać pobieranie a w fleshgecie możesz wznowić pobieranie od tego samego %.

Opublikowano

Pod jakim względem lepszy ? bo może się przerzucę, bo jak lepsze pobieranie patchy będzie to oczywiście. Mógłbyś opisać pod jakim względem lepszy ?

Opublikowano

Wg. mnie obsluga znakomita, opcja wylaczenia pc pod zakonczeniu pobierania, przy moim necie predkosc wzrosla o ok 10% ( z 180kb/s na 220 kb/s) akcelerator pobierajac plik rozklada go sobie na czesci. Mozesz sobie przetestowac :)

Opublikowano

Wg. mnie obsluga znakomita, opcja wylaczenia pc pod zakonczeniu pobierania, przy moim necie predkosc wzrosla o ok 10% ( z 180kb/s na 220 kb/s) akcelerator pobierajac plik rozklada go sobie na czesci. Mozesz sobie przetestowac :)

Przetestuję, a jakbyś miał problemy z manual patchem to pisz śmiało pod tym postem ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...