Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM z Kompem

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączm dizsiaj kompa (System XP) i chce posłuchac muzyki a tu nie ma dźwięku a dzien wczesniej wszyskto działało.

Próbowałem i na głosnikach i na słuchawkach ale i tu i tu nie dizała a wczorja normalnie dizałało.

Wie ktoś jak to naprawić bo bez dźwięku jestem uwalony bo potrzebny mi do obróbek utworów

Jak wkładąłem słuchawki( zwykłe wejście to zielone nie USB) to relatke wywalił bład że nie obsługuje tego sprzętu czy coś tkaiego.

Próbowałem reinstal Relatka ale nic nie dało

POMOCY !!!!!!

DAJE LIKE!!!

Opublikowano

O co ci chodzi że padła?

Że sie spaliła ??

ALbo może sterowniki trzeba nowe??

Bo relatke niby czyta głośniki jak podłącze i wyskauje okienko z wyborem np wejście lniowe albo słuchawki ale dźwięku nie ma a w progrmaie Realtek zamiast np ś sa długie linie a zamiast ą małe 3

HELP!!!

Opublikowano

Teoretycznie mogła się spalić. U mojego znajomego czasami też nagle nie działa dźwięk. Jemu pomaga zainstalowanie od nowa sterowników. Spróbuj. Jeżeli to nie pomoże będziemy myśleć dalej. ;)

Opublikowano

Ja mam bardzo rzadko podobny problem.

Jest dźwięk i nagle BUM, nie ma dźwięku, dzieje się tak podczas uruchomionej jakiejś aplikacji np, gry, odtwarzacza muzyki, przeglądarki.

Wchodzę zawsze w menedżera zadań i zamykam procesy wszystkich otwartych aplikacji i dźwięk powraca.

Bardzo dziwne zjawisko, nie wiem czemu się tak robi.

Instalowałeś ostatnio jakąś aplikacje ?

Opublikowano

Zrobiłem Reinstal Sterów do karty Dźwiękowej i okazało sie że głośniki/słuchakwi zadziałały jak podłączyłem je do wejścia nie teog co jest na nie ani na mikro tylko do teog 3go i dizała

Temat do zamknięcia leca lajki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...