Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot RL

exotix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , jaki jest NAJBEZPIECZNIEJSZY bot na chwile obecną? powracam na RL , gralem wczesniej odpalilem tylko bota i delete -.- . wiec teraz pytam zeby mnie znowu taka przyjemnosc nie spotkala , aktualnie nie potrzebuje jakiegos full wypas bota, byle bezpieczny ( pod skill ) jesli ktos cos wie prosze o info , z góry dzieki :D

Opublikowano

Ja zadam przy okazji pytanie na temat Redbot Pro

Wszystko ustawiłam poprawnie w targeting i cavebocie ale mimo wszystko nie chce atakować Rabbitów, poprostu przechodzi obok nich.

Opublikowano

Ja zadam przy okazji pytanie na temat Redbot Pro

Wszystko ustawiłem poprawnie w targeting i cavebocie ale mimo wszystko nie chce atakować Rabbitów, poprostu przechodzi obok nich.

a zobacz tylko czy sarny czy jelenie tez ci zabija i napisz

Redbot PRO platny? pisze " you have 0 days left" hm ? :P

hmm zależy gdzie patrzysz na RedBota bo mogą go sprzedawać , ale zazwyczaj jest bez płatny :D

Hue Hue Hue

Opublikowano

Najbardziej nie wykrywalny na chwilę obecną jest Ibot czemu ? sam pisze czary jeśli nie masz ich na hotach wszystko robi sam w sensie myszką jeździ a nie tak jak np TA że automat full bot że każdy się skapnie że bocisz.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ja osobiście polecam BBota, kosztuje jakiś tam sms bodajże za 12 złotych. Wszystkie ważne funkcje. Fakt, faktem może nie da się na nim bocić na wyższym levelu, ponieważ czasami muli on z potionkami, ale do skilli 1oo% najlepiej jeszcze wraz z mad sheep. Używam go od 2 lat nigdy bana.

OPEN TIBIA SERVER, METIN2, COUNTER STRIKE SERVER KONFIGURACJE, POMOC ZAPRASZAM NA GG: 46529335 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...