Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ninja dagger vs wojownik mental

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto wedlug was jest lepszy ? O expa nie pytam, bo to oczywiste ze w expie woj mental wygrywa z ninja. Ale o pvp i ceny ku i itemkow na s8 ? Mam woja mentala 23 ale odechcialo mi sie nim grac i planuje zrobic ninje ( na koncie 64 chce fb zostawic i tak zarabiac )

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Ninja jest mocniejszy , ponieważ będzie przeszywał wojownika swoimi hitami.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Prosze o odpowiedz do calego tematu

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Wojownik jest drozsza postacia. Ku jak i eq beda drozsze.

Mental w pvp jest postacia powolna, ale gdy lepiej zapoznamy sie z postacia bedziemy mogli juz bez problemu trafiac w przeciwnikow z duchowego jak i innych skili.

Dagger jest postacia w pvp dobra. Mało kto posiada abs na sztylki i to jest plus.

Dagger jest szybki i zwinny. Daggerem z dobrym eq mozna wygrywac pvp

Nie ma postaci lepszej. Wszystko zalezy od eq, skili, biologa.

Opublikowano

Wiesz, to zależy w pvp. Jeśli obie postacie podobne eq i skille 3xm1 55lv, eq nie do pvp tylko zwykłe np z hp to dagger raczej wygra, ale na +86lv mental to już kosa do pojedynków. Jak masz dużo bonów na ludzi itp to duchowe ma taką pompę, że złożysz daggera. Przynajmniej ja tak uważam

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Postacią idealną do pvp jest archer. Wystarczy dobre rozwinięcie postaci i bez problemu poradzi sobię z Wojownikiem Mental. Wystarczy, że w pvp wejdzie trutka i wynik przesądzony :)

Eq dla archera jest tanie, KU również. Profesja świetnie zarabia na bossach.

Opublikowano

Utrzymanie Wojownika jest znacząco bardziej kosztowne niż Ninjy, dlatego ja wybrałbym Daggera/Archera - wszystko zależy od tego, kim uczyłeś się grać. Mental i Dagger są sobie równi w PVP, jednak aby wygrać Mentalem trzeba mieć jakieś umiejętności i wiedzę o tej postaci. Tak czy siak wybrałbym ninję.

Opublikowano

Wojownik - postać, w która trzeba włożyć troche wysiłku, aby zarobić.

Ogólnie mówiąc - wojownik postać uniwersalna do wszystkiego - pvp/exp/drop.

Ninja - postać ta różni się od wojownika, dlaczego?

Ninja nie posiada skilli, które ulepszają atak, bądź def, postać ta posiada tylko skille ofensywne + jeden wspomagający inne skille.

Jednakże ninja, gdy jest dobrze prowadzona, to potrafi być naprawde dobrą postacią(mówie tu o pvp, bo w dropie - dupa).

hmm, wszystko zależy od eq..

Opublikowano

Nie ma konkretnej odpowiedzi kto jest lepszy, na pierwszy rzut oka Ninja Dagger ale Mental ma mocne skille i odpowiednie bony,eq itp. mogą uczynić z niego świetną postać do PvP. Dużo też zależy od doświadczenia gracza, ponieważ skille W. Mentala można ominąć, wystarczy trochę umiejętności i doświadczenia. Za to Ninją Dagger trzeba umieć robić combosy. Więc graj tym kto podoba ci się bardziej. Jeżelimógłbym doradzić coś to tylko do PvP Sura BM, na prawdę mocna postać nie ma sobie równych szczególnie z dobrym EQ, doświadczeniem gracza itp.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Przecież wiadomo że to zależy od eq, prowadzenia postaci i swojego własnego skilla ^ _ ^

Ale ja osobiście na pvp wolę ninje.

Opublikowano

zgadzam się z upami. przede wszystkim potrzeba skilla do postaci którą się gra.bo taki mental na +80lvl ma mega kopa (duchowe+kryt)ale łatwo omijać jego skile. ninją potrzeba dobrze robić combo (bo nie ma takiego kopa ) co to dropa itp to nie zgodzę się że ninja jest słaby bo taki mental ma swoje silne a ninja ma łuk(marmur+nawet jelonek z +40 śr) i taki ninja nieraz wiecej walnie niż mental w metki też będą bili podobnie (nie mają żadnej pasywki podwyższającej atak).co to eq to niestety woj jest pospolitą postacią (gra nią najwięcej osóB) to i jest eq/ku drogie a że ninją mniej osób gra to i eq/ku są tańsze.ja osobiście bym wybrał ninje

DR5ChPt.png

Opublikowano

Napewno nie ma lepszej postaci chodzi tu najbardziej o umiejetnosci gracza :) mi osobicie na wojnach lepiej idzie mentalem w pvp takze ale zalezy od gracza napewno dagger napoczatku jest duzo tanszy a potem jest odwrotnie :)

Opublikowano

Ninja jest mocniejszy , ponieważ będzie przeszywał wojownika swoimi hitami.

tak samo można napisać że masło jest lepsze od margaryny, bo masłem można smarować chleb...

obie postacie mogą cie przeszyć...

Ale wracając do tematu mental wydaje mi się lepszy bo ma mocniejsze skille

PS mental nie zawsze jest lepszy w expie od ninji

jak ninja expisz na poli to mental może się schować :)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...