Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie prywatnego serwera 4Story

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opalcenie dedyka na 100 osob smsami tylko i wylacnzie to koszt okolo 550 zl ;3 powodzenia ;P A chyba poczte kazdy w miesice ma hm? Przez poczte mozna bezproblemowo przelac pienaidze na konto bankowe :3

Opublikowano

To nie wiem. Jakiś inny łatwy dostęp do przelewu na konto Tomka. Niewymagający posiadania konta bankowego czy konta na allegro. Wiecie, że niektórzy wolą nie mówić rodzicom, żeby wydali im 20zł na serwer. Tak czy siak nie ogarniam tych płatności.

@Edit

Taa, mam poczte. Pomijając fakt, że moja mama na niej pracuje to jest dobrze. :D

Opublikowano

za 5 zl to potrzeba 50 osob, zey server postal miesiac... Jest tyle chetnych ? nie. Na start 20 zeby utryzmac server z 3 miechy bedzie ponad 50 graczy mozna znizyc do 10. jak sie za cos biore to dobrze , an ie zeby miesiac postalo..

Opublikowano

nie ma ludzi na serwer , chyba mozna zamknąć

Ludzie są, jendak jest ich za mało do odpalenia servera. Zanim zaczne myslec nad tym powazniej a nie tylko zbierach chetnych priorytetem jest zdebugowanie honoru i skile msuza za 1. zapisywac sie na pasku skili. Temat niech znostanie, poniewaz szukam chetnych nadal. Jak za 5 misiecy nei bedzie wystarczajaco duzo chetnych temat mozna of.

Opublikowano

Tak odrazu za darmo. Niech Tomek płaci 200zł sam za serwer, a wy tylko byście grali. Mi wystarczył by dyskretny system zapłaty:D Przez poczte odpada, allegro też. Nie wiem jakie są możliwości, więc wam nie powiem.

Opublikowano

Może PayPal tylko aby wpłącić kase na paypal'a musisz mieć kartę kredytową albo debetową.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Moj sposob oplacenia abonamentu przez alegro jest super perfekcyjny i dyskretny.... Najwazniejsze zeby server dalo sie oplacac regularnie... Poniewaz przy abonam 20 bedzie mozna go oplacic np na rok z gory i wykupic jakis lepszy np za 600 zl miesiecznie.

Opublikowano

Noo ja Tomuś jestem chętny, ale łaskawie odpisz mi kiedyś na GG, Pograł bym tera na Hamachi. Abonament 20 zł, to nie jest taki wielki problem, moim zdaniem oczywiśćie, a jak powiedział ktoś wyżej płatność sms jest nieopłacalna, więc nie wiem dalczego aż tak wam na tym zależy ;D. Jeżeli Tomek można wiedzieć, ile już masz chętnych osób?

Opublikowano

Noo ja Tomuś jestem chętny, ale łaskawie odpisz mi kiedyś na GG, Pograł bym tera na Hamachi. Abonament 20 zł, to nie jest taki wielki problem, moim zdaniem oczywiśćie, a jak powiedział ktoś wyżej płatność sms jest nieopłacalna, więc nie wiem dalczego aż tak wam na tym zależy ;D. Jeżeli Tomek można wiedzieć, ile już masz chętnych osób?

o ie doberze pamietam jeste 7 kocio po formacie nie mam gadu sory xD dolacz do sieci hamachi :P 4gohadmin tomek. PS wbije kots poza kociem odrazu banuje ;3

Opublikowano

Rozumiem. Przez allegro to orginalny sposób na płatność, ale ja mam 14 lat i niestety nie mam allegro ani karty kredytowej. Jedynie to SMS, który jest nieopłacalny, albo np: Pay Safe Card, ale to jeśli jest taka możliwość. No nie wiem kurcze. Postawcie się w mojej sytuacji. Pozdrawiam

Opublikowano

Zaloz konto na allego ja w wieku 14 lat juz mialem nic trudnego zlaozyc konto junior... w ciagu 2 tyg dostajesz list an adres domowy z potwierdzeniem.

Opublikowano

Oj Tomek,Tomek przyszpamie Ci jeszcze troszke, może jakiś TS macie bo na Hamachi wbić nie mogę. Wracając do tego co napisał grzechis, możesz jeszcze pofatygować się na poczte ( Dokonać przelew) w wieku 14 lat to już chyba nie problem .

Opublikowano

A kto kaze ci to kurwa przed rodzicami ukrywac? Poprostu placisz za gre w ktora grasz... Zreszta nikt cie nie mzusza do gry,...

Opublikowano

Oj Tomek,Tomek przyszpamie Ci jeszcze troszke, może jakiś TS macie bo na Hamachi wbić nie mogę. Wracając do tego co napisał grzechis, możesz jeszcze pofatygować się na poczte ( Dokonać przelew) w wieku 14 lat to już chyba nie problem .

TS poszedł na PW Kocio ;)

Do poczty mam 5km. Allegro junior mam ale co mi to da jak rodzice będą wiedzieć?

Konto na allegro nic ci nie da, przez nie nie wpłacisz pieniędzy na konto bankowe. Jeżeli nie masz konta to innego wyjścia niż poczta nie widzę.

Opublikowano

panowie trochę kultury w dupe jeb**e :) , moze zrobic liste ile juz chetnych jest?

ALe taka lista jest na stornie servera...

Opublikowano

ja zainteresowany

Wartosc 15.000 jest pojeciam wzglednym, poniważ jest to wartosc jaka ja wprowadzam sdo bazy danych, nastepnie male wyjsnienei aby wbic max lvl (93) trzeba poswiecic kilkanascie godzin... jest to naprawde duzy wyczyn kowal 1x- poniewaz przy free i potach 3,0 jest naprawde bardzo latwo wbic eq 18-20.

Exp nie bedzie ani za ttrudny, anie za latwy poniewaz kazdy gra w 4s dla pvp a expienie nie jest wcale przyjemnie ,p oniewaz gra zaczyna sie do max lvla.... Exp jest moim zdaniem bardzo zbalansowany, kowal tak samo. Wszystkie razty byly testowane na serverze hamachi. 4goh(pve) tylko kowal byl bardzo bonizony. na plu maja wiekszy :P ale to bylo tylko do testow. Jak abonament nie ma sensu przy takich ratach, prosze bardzo grajcie na serverach bez free IS. Abonament spadnie do 5-10zl jak bedzie wystarczajaco ludu aby utrzymac server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...