Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie prywatnego serwera 4Story

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mianowicie ile osób jest zainteresowanych grą na serverze dedykowanym na paczu 3.5 z free item shopem , ale abonamentem 20 zl na start, bedzie wiecej ludzie abonament zejdzie do 10 zl. niestety bedzie jeden maly bug nie zapisuje sie honor. Czy sa wogole jakies osoby zainteresowane takim serverem? Abonament beddzie się kupować na allegro. Jest to najłatwiejsze do rozliczenia ze skarbówką wtedy dla mnie. I najłatwiej tak potem opłacić mi dedyka. Osoby chętne pisać PV. Pytana zadawac tutaj. nie bede odpowiadal na pytania na priv.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

exp x 15000, gold 10,000, kowal x1 , przebicie bonu x 1000, ulepszanie za symboliczna oplata jak przy uszlachetnianiu zeby sie nie nudzilo jeszcze cos chesz wiedziec;p?

Opublikowano

wątpie że znajdziesz kogoś kto będzie płacił za ten serwer, ja bym mgl dawać 20zł/m-c ale pewnie max 8osb bdz się chciało złożyć na serwer to lipa bo8osb na serw. to chyba mało.....

Opublikowano

Jak jesteś chętny to napisz mi na priv, Im wiecej osob sie zglosi tym szybciej powastanie server. Jak nie chca dawac 20 zl miesiecznie, prosze niechl laduja po 50-100 na 3 miesiace na pl i lataja z kusza 18 jak wiekszosc starych graczy ma eq 22 xD inne prive zeby dostac eq rowniez trzeba ladowac kase zeby cos osiagnac ja prospo n uje free is za 20 zl miesiecznie i rowne szanse dla kazdego.

Błedy z powodu fatalnego wyposarzenia w szkole (klawa)

Opublikowano

no tak ale oficjalne serwery zawsze beda bardziej prestizowe od prywatnych, dobry pomysl to zeby dac ogloszenia na innych stronach typu mpc czy jakies inne bo tu na mpc nie znajdzie sie duzo osob chetnych

Opublikowano

20zl to stanowczo za duzo, no chyba ze przez sms bedzie mozna.

Moim zdaniem 20zł to dobra cena ponieważ aby odbugować pliczki trzeba się namęczyć a tomeczkoo napisał że odbugował tylko honor się nie zapisuje a to nie jest takie straszne. Chociaż jakby można płacić sms pewnie więcej osób by grało.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

I nei ma stalego konia a tak to nie ma bugow juz o ile pamietam , no nie ma tez cash magazynu ale przy free is ot nie problem chyba

Opublikowano

Konia narazie nie da się odbugować ( z tego co ja wiem) a cash magazyn można przerzucić do normalnego sklepu i nie ma problemu.

Opublikowano

ojjj trochę za dużo tych bugów , spodziewałem się po tobie czegoś lepszego !

Kon dziala, tylko,ze zakazdym razem po relogu trzeba odpalac nowego, i mozna na nim jezdzic. A cash magazyn poprostu daje na niedostepny i bugow nie ma :P Chesz sie klocic ;P?

Opublikowano

exp x 15000, gold 10,000, kowal x1 , przebicie bonu x 1000, ulepszanie za symboliczna oplata jak przy uszlachetnianiu zeby sie nie nudzilo jeszcze cos chesz wiedziec;p?

Z chęcią bym zagrał ale żeby nie był aż taki rate ...

20zł za exp x15000 , to oznacza że w godzinke gdzieś można wbić max lvl .

Kowal x1 a gold x10000 i exp x15000 , troszke nie fair.

Myśle że z takimi ratami abonament nie ma sensu.

edgeartex.png

Opublikowano

Z takimi ratami spokojnie w kilka godzin wbijasz 50lv szczególnie że bd się miło bardzo dobre eq.

Opublikowano

Wartosc 15.000 jest pojeciam wzglednym, poniważ jest to wartosc jaka ja wprowadzam sdo bazy danych, nastepnie male wyjsnienei aby wbic max lvl (93) trzeba poswiecic kilkanascie godzin... jest to naprawde duzy wyczyn kowal 1x- poniewaz przy free i potach 3,0 jest naprawde bardzo latwo wbic eq 18-20.

Exp nie bedzie ani za ttrudny, anie za latwy poniewaz kazdy gra w 4s dla pvp a expienie nie jest wcale przyjemnie ,p oniewaz gra zaczyna sie do max lvla.... Exp jest moim zdaniem bardzo zbalansowany, kowal tak samo. Wszystkie razty byly testowane na serverze hamachi. 4goh(pve) tylko kowal byl bardzo bonizony. na plu maja wiekszy :P ale to bylo tylko do testow. Jak abonament nie ma sensu przy takich ratach, prosze bardzo grajcie na serverach bez free IS. Abonament spadnie do 5-10zl jak bedzie wystarczajaco ludu aby utrzymac server.

Opublikowano

Wartosc 15.000 jest pojeciam wzglednym, poniważ jest to wartosc jaka ja wprowadzam sdo bazy danych, nastepnie male wyjsnienei aby wbic max lvl (93) trzeba poswiecic kilkanascie godzin... jest to naprawde duzy wyczyn kowal 1x- poniewaz przy free i potach 3,0 jest naprawde bardzo latwo wbic eq 18-20.

Exp nie bedzie ani za ttrudny, anie za latwy poniewaz kazdy gra w 4s dla pvp a expienie nie jest wcale przyjemnie ,p oniewaz gra zaczyna sie do max lvla.... Exp jest moim zdaniem bardzo zbalansowany, kowal tak samo. Wszystkie razty byly testowane na serverze hamachi. 4goh(pve) tylko kowal byl bardzo bonizony. na plu maja wiekszy :P ale to bylo tylko do testow. Jak abonament nie ma sensu przy takich ratach, prosze bardzo grajcie na serverach bez free IS. Abonament spadnie do 5-10zl jak bedzie wystarczajaco ludu aby utrzymac server.

Niestety ale wole już grać na PL'u czy chociażby na Privie Eternia Games.

Może jest tam mało polaków ale w godzinke / 2 można wbić 43lvl przy ratach exp x80 .

Exp x15000 nie ma według mnie sensu przy abonamencie 20zł.

To jest tylko moje zdanie , "tomeczkooo" albo ktoś inny ma prawo się ze mną nie zgodzić.

edgeartex.png

Opublikowano

Zainteresowany ;)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Ja jestem za tym, aby było można płacić SMS. Dużo osób nie ma konta na allegro itd. Na jednym privie 4fun metin2 też tak było, że wszystko za darmo w grze, ale płaciło się 3,69zł za rejestrację. Tylko, że tu można by dać te 20zł. Jestem pewien, że wtedy więcej ludzi by przyszło, bo przecież prawie każdy ma telefon, a nie każdy konto bankowe, z którego można przelać kasę na serwis "allegro". Takie jest moje zdanie i pewnie więcej ludzi się z nim zgodzi.

@edit

http://91.205.75.103/~mtpl/4fun/index.php?p=account to jest link do rejestracji tego metina.

Opublikowano

@UP

Tylko firma prowadząca taką usługę (czyli możliwość przelewania pieniędzy za SMS) brałaby od tego wielki %. Mówiąc prościej, aby na konto serera wpłynęło 20zł musiałbyś zapłacić SMS-em około 35zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...