Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Bronze 5 Weteran

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjdź z silvera, gdzie spadasz z 1 na 3 dywizje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wyjdź z silvera, gdzie spadasz z 1 na 3 dywizje.

Pieprzenie, to samo moge powiedzieć o goldzie, czy o platynie. Dobry gracz nie spada :>

Gz wytrwałości, ja bym nie wytrzymał grania z takim gównem ponad 100 gier xD

Opublikowano

Pieprzenie, to samo moge powiedzieć o goldzie, czy o platynie. Dobry gracz nie spada :>

http://scr.hu/screenshooter/6788032/iispipo
http://scr.hu/screenshooter/6788032/gwihygq

W oby dwóch grach adc miał 0/6, a w drugim chciał być lepszy, i wskoczył na 0/9.

Xare, praktycznie gram sam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Up

Płacz dalej, jak bys umiał grać, to byś to wyccarował, wczoraj miałem premade trolli na bocie i wyccarowałem razem z ogarniętym Shaco na jungli, a pykałem Ryzem którego ludzie lubią focusować gry ten ma 200 armora i 150 magic resista i wyszedłem na Bronze II, srebro już czeka na mojego skilla.

Ps. Nieśmiertelni Viktora, najbardziej gówniana nazwa we wszechświecie.
Ps2. Też mam Veterana na brązie, znam ten ból.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Tu nie ma sie czym chwalic.To jest zalosne ze ludzie moga wbic 100gier na bronzie.

Żałosny jest twój post jak i Ty sam :)

Nie wstawiłem tego po to by się chwalić. Dział media " służy do przedstawienia ciekawych ss'ow etc". Miałem mieszane uczucia po wbiciu weterana w Bronz 5 , więc wstawiłem ss'a. Nie rozumiem co w tym załosnego. Równie dobrze mogę powiedzieć iż to że jesz chleb jest załosne. Peace

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Żałosny jest twój post jak i Ty sam :)

Nie wstawiłem tego po to by się chwalić. Dział media " służy do przedstawienia ciekawych ss'ow etc". Miałem mieszane uczucia po wbiciu weterana w Bronz 5 , więc wstawiłem ss'a. Nie rozumiem co w tym załosnego. Równie dobrze mogę powiedzieć iż to że jesz chleb jest załosne. Peace

Ja jem chleb jak kazdy normalny czlowiek ale co ty mozesz wiedziec o prawdziwym chlebie dzifffko.

A tak na serio,po chuj to wstawiasz?chwalisz sie czy zalisz?Ja tez moge sobie wstawic weterana na goldzie ale kogo to do chuja interesuje.Twoja dywizja jest powiedzmy szczerze suck,gorszej nie ma,wiec mozna powiedziec ze jestes najgorszym graczem w lola a takich omijam szerokim lukiej.Naucz sie grac.BB

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja jem chleb jak kazdy normalny czlowiek ale co ty mozesz wiedziec o prawdziwym chlebie dzifffko.

A tak na serio,po chuj to wstawiasz?chwalisz sie czy zalisz?Ja tez moge sobie wstawic weterana na goldzie ale kogo to do chuja interesuje.Twoja dywizja jest powiedzmy szczerze suck,gorszej nie ma,wiec mozna powiedziec ze jestes najgorszym graczem w lola a takich omijam szerokim lukiej.Naucz sie grac.BB

Tbh zloto to tez zaden wyczyn. Ktos musi byc slabszy by inni mogli byc lepsi, a to ze wrzuca se ssa dla zabawy bo ma weterana w brazie jest i tak lepsze niz kolejny ss ze statami i placzem o elo hell.

Opublikowano

@Up

Płacz dalej, jak bys umiał grać, to byś to wyccarował, wczoraj miałem premade trolli na bocie i wyccarowałem razem z ogarniętym Shaco na jungli, a pykałem Ryzem którego ludzie lubią focusować gry ten ma 200 armora i 150 magic resista i wyszedłem na Bronze II, srebro już czeka na mojego skilla.

Ps. Nieśmiertelni Viktora, najbardziej gówniana nazwa we wszechświecie.

Ps2. Też mam Veterana na brązie, znam ten ból.

ło curwa, pocarrowales gre ryzem w bronze III, jesteś tak zajebisty...
Opublikowano

Hahah, gratulacje. Ja nie dałbym rady 100 gier z retardami :D Powodzenia, może uda ci się wyjść na diament II, no przy dobrej passie to diament I :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Voyboy spadł z challengera dwa razy, a jest lepszy od ciebie...

Propsy

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...