Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Wyjdzie mi ktoś z tego jeb*** brązu ? QQ

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na pewno... wbijcie mu może złoto żebym jeszcze na swoich grach takich ludzi z bronzu spotykał.

Tam gdzie jesteś, jest twój poziom, oczywiście możesz zwalić na team i pewnie w wielu przypadkach masz racje.

Ale w twoim teamie jest 4 możliwe prosy/lub retardy + ty a w teamie przeciwników jest 5 możliwych prosów/lub retardów.

Więc jeżeli grasz lepiej(nie chodzi mi o staty) to prędzej czy później się wybijesz.

Dlaczego nie chodzi mi o staty ?

Podam prosty przykład, swego czasu w s2 grałem dużo junglerami i wbrew pozorom większością junglerów lepiej oddawać kille.

I przykładowo takim shaco miałem 4/4/18, lub 1/2/12 na pierwszy rzut oka laik pomyśli, że to są słabe staty,

ale moja gra junglerem w drużynie była tak naprawdę kluczowa jeśli chodzi o wygranie gry, dlaczego ?

Bo oddawałem wszystkie kille postacią, które mogą je wykorzystać.

Wkurza mnie ten dział choćby z tego powodu, że co parę minut ktoś wstawia ss'y ze swoimi pro statami 15/6/1

i piszę, że przegrywa przez noob teamy, potem patrze na jego build, ilość cs i dochodzę do wniosku, że on był najsłabszym ogniwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...