Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie łowić?

Marian.P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale czy gm chodzi po m2?Bo w m1 to mnie odwiedzali codziennie i już nałowiłem 20 małży miałem zamiar po weekendzie przełożyć a tu dupa ban :P

Daj "Lubie To!"

Opublikowano

Polecam Ci stanąć w M1 obok wszystkich , tam są najmniejsze szanse na bana. Po co ukrywać się po dolinie orków

jeśli ktoś tam Cię zauważy , to masz bana :) , ponieważ to jest podejrzane ,że hej :D

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Jeżeli wbijesz się wallhackiem to masz 100% bana, więc radzę uważać. Wejdź w tłum mniej więcej, abyś nie był sam lub wybierz się do Oazy - na pustyni rzadko sprawdzają. :-)

Opublikowano

Jeżeli wbijesz się wallhackiem to masz 100% bana, więc radzę uważać. Wejdź w tłum mniej więcej, abyś nie był sam lub wybierz się do Oazy - na pustyni rzadko sprawdzają. :-)

Wszędzie dostanie bana.

I takie małe info - w skałach nie da się łowić :)

Chociaż... ja znam jedno zbugowane miejsce w shinsoo, ze se spokojnie łowisz w skałach :-)

Opublikowano

Polecam Ci stanąć w M1 obok wszystkich , tam są najmniejsze szanse na bana. Po co ukrywać się po dolinie orków

jeśli ktoś tam Cię zauważy , to masz bana :) , ponieważ to jest podejrzane ,że hej :D

Gracz który używa FishBota musiałby być cały czas online. Zresztą dużo wpadek jest... czasami eq pełne i wypada, i to już jest pewne że to cheater. Bywa też że ludzie piszą do ciebie a ty nie odpowiadasz, chociaż w ty łowisz ryby.

Ludzie... nie ma sensu sie ukrywać przed banem jeżeli prędzej czy później i tak cię złapią... najlepiej łowić i być online (chociaż patrzeć na gre) i wtedy są mniejsze szanse.

Miałem taką sytuację kiedy miałem włączonego m2Boba (fish) i poszedłem sobie do kuchni zrobić jedzenie, jak wróciłem GM stał koło mnie (zamieniony w Tysięcznego) i napisał do mnie. Akurat wtedy miałem farta... ale no to jest szara rzeczywistość, robisz coś złego (łamiesz regulamin) to prędzej czy później i tak dorwie cie Administracja :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

dodam jeszcze ze osobiscie uwazam ze stanie "obok wszystkich" na fishbocie jest bez sensu, zaraz ktos do ciebie zagada kto lowi obok, jak nie biedziesz odpowiadal to odrazu uzna ze to bot i bedzie spamowal na chacie ze fishbot

Opublikowano

Ta ja łowiłem na w chujno w m2 ( jestem w jinno ;p ) i 3 razy w 1 dzień gm mnie się pytał więc nie ważne gdzie pójdziesz i tak cię sprawdzą ;p .

Opublikowano

Gdzie bys nie lowil jak uzywasz fb i jak gm bedzie sie nudzil i wbije na logi i wywaliu mu kto korzysta z nielegalnego oprogramowania to podbije do ciebie na invi loga ci zrobi i zbanuje ci . Wiec najlepiej jak siedzisz na fb to zerkac na monitor co chwile zawsze to moze ci dupe uratowac ;p

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...