Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myślicie, że mocno okroją grafikę tej gry na PS3?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na myśli grę Watch Dogs. Jestem posiadaczem PS3, którego nie zamierzam upgrade`ować do PS4, i zamierzam sobie kupić grę Watch Dogs jak tylko wyjdzie, bo cholernie mi się spodobała :D

I mam pytanie- to, że ta gra wyjdzie na PS4 jest dla mnie takim sygnałem, że PS3 już tego nie uciągnie do końca prawidłowo. Myślicie że mocno okroją grafikę? Będzie jak w GTA 4, czy może aż takich dramatów nie będzie (gta 4 nie ma złej grafiki, ale porównajcie ją z tym...).

Jak myślicie? Boję się, że będzie jak z grami PS2- Fifa 12 ciągle wychodzi na tą konsolę, ale ma baaardzo mocno okrojoną grafikę i zmiany są jedynie taktyczne... :/ mocno okroją? Kto nie wie o czym ta gra i z czym to się je odsyłam do obejrzenia tych dwóch gameplayów- jeden z PC (niby grali padem, ale gra była odpalona na komputerze w rogu sali), drugi z PS4. Co sądzicie? Mocno okroją grafikę, czy będzie podobna?

KOMPUTER

PS4

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Na obecna generację tak to będzie wygladało

To fake, Ubisoft twierdzi, że to nieudany trailer.... to nie będzie AŻ TAK ŹLE wyglądało :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To fake, Ubisoft twierdzi, że to nieudany trailer.... to nie będzie AŻ TAK ŹLE wyglądało :P

to nie żaden fake, po prostu dałem zły link sorry(dwie zakładki miałem otwarte), ten co podałem to GP z konsoli Wii U

na E3 pokazali to

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się jakiejś hiper realistycznej grafiki wkońcu to już stara generacja konsol.

Ale czy tylko mi się wydaje czy jakoś jak dochodzi do końca debiutu tej generacji konsol to jest więcej wszystkie nie chodzi mi o grafike tylko o te otwarte światy.itp

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

to nie żaden fake, po prostu dałem zły link sorry(dwie zakładki miałem otwarte), ten co podałem to GP z konsoli Wii U

na E3 pokazali to

O ciekawe, tej wersji na PS3 nie widziałem :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...