Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu ludzie chodzi mi o to jak moge w tej grze znalezc Speed Postaci aby zrobic Speed Hacka!

@Edit Jak juz nikt nie wie to moze mi ktos powiedziec czy moge zrobic to sh poprzez biblioteke writeprocessmemory??

nostaleh.png
Opublikowano

Na Ce jeat taki suwak na ktorym ustawiasz speed hack'a zaznaczasz do tego jwszcze speed hack i oczywiscie wybierasz wczesniej proces gry. nie wiem dokladnie o co chodzilo, wiec to podaje.

Opublikowano

Przeciez to sh w ce to jest shit przyspiesza cala gre i dotego mam DC

Naprawde??Na tym forum sa tacy hakerzy a nawet nikt nie wie jakiego programu moge uzyc i jak go uzyc zeby znalezc wartosci odpowiadajace za SpeedPostaci...

nostaleh.png
Opublikowano

No normalnie szukasz w CE. Szukasz wartości początkowej szybkości a potem zmniejszasz/zwiększasz szybkość postaci jakimiś potkami, następnie szukasz zmniejszonej/zwiększonej wartości w CE.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...