Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk przenośny

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, osobiście mam za mało miejsca na dysku by Terę zainstalować.. Posiadam na obecną chwilę jedynie 70gb Całej pamięci.. Bez systemu itd... Maksymalnie mogę znaleźć jakieś 40GB pamięci czyli mniej niż powinienem mieć na zainstalowanie Tery ( ~55GB ) A więc mam pytanie :P Dał bym radę załatwić dysk przenośny około 1 TB. I czy dało by radę zainstalować grę na ten dysk, a potem skopiować na PC. Czy nic by się z tym nie stało.. Przy instalacji chyba można wybrać gdzie ma zostać zainstalowane.. A dysk to dysk.. I pytanie.. Średnio ile może przenosić się 27 GB z dysk na dysk? Przy 1 GB jest kupa czasu..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jeżeli masz kase to kup jeden dysk za 250zł. 1 terabit powinien być za taką cenę. Podepnij go do kompa i podczas instalacji zainstaluj go na nowym dysku. Wszystko zależy od tego czy masz pieniądze czy nie. ;) 27gb z cały dzień pewnie będzie się przenosić.

Kappa.

Opublikowano

Hmm.. Kasę zbieram na nowego kompa, a po co mam wydawać na dysk który potem będzie się kurzył? ;d Im więcej wydam teraz tym dalej jestem od swojego kompa ;P Dla tego wolę pożyczyć.. cały dzień? ;d Cholera, niedobrze ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

27gb z cały dzień pewnie będzie się przenosić.

hqdefault.jpg

@top

Zależy od komputera, mi 45 minut przenosiło. Zainstaluj na dysku przenośnym 1 TB a potem przekopiuj pliki na pc. Jak już przekopiujesz pliki to ze strony głównej pobierz instalator i zainstaluj.

Opublikowano

Hmm.. Ale po co jeszcze raz instalować skoro całość już będzie na dysku? ;P USB mam 2.0 ... Kompa nie mam dobrego ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

To w końcu zdecydowałeś się, czy chcesz mieć to na PC czy na dysku? Bo ja już nie rozumiem. Możesz zainstalować grę na dysku przenośnym i wkładając dysk możesz w nią grać (na 98%). Jeżeli przeniesiesz zawartość na PC to musisz zainstalować jeszcze raz ale na tym dysku (na PC) na którym masz pliki.

Weteran
Opublikowano

Robisz to tak instalujesz tere na dysk przenośnym czyli to jest 27 GB potem jeśli chcesz go przerzucić na dysk twardy to kopiujesz i jak jest, skrót do TERY to zmieniasz miejsce docelowe tam gdzie jest ta gra wrzucona i tyle zapisujesz i grasz ; )

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...