Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byście powiedzieli ?

Peace1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście powiedzieli jak by big point wprowadził desing do vegi na Hp Czyli robisz kronosa i masz szanse na dwa desingi do vegi i golca a i też coś dla tych co nie składali tych wrót desing dostępny podczas akcji specjalnej MHH,MH Za 100 tysięcy uri dający 10% Hp i 5 % pd co wy na taki pomysł wiem że BP odwiedza to forum dlatego to piszę tutaj co wy na to?.

Opublikowano

Kto lata vegą ;d? Ja czasem sam polatam, ale tak to nikt nią nie boci bije alienów więc po co komu to pd? A HP całkiem fajne, mimo to na boxy avenger lepszy, a na wyloty lightning.

Opublikowano

Co byście powiedzieli jak by big point wprowadził desing do vegi na Hp Czyli robisz kronosa i masz szanse na dwa desingi do vegi i golca a i też coś dla tych co nie składali tych wrót desing dostępny podczas akcji specjalnej MHH,MH Za 100 tysięcy uri dający 10% Hp i 5 % pd co wy na taki pomysł wiem że BP odwiedza to forum dlatego to piszę tutaj co wy na to?.

Sugestie odnośnie gry to chyba nie to forum xD

Myślę, że marny pomysł, ponieważ kronos ma swoje przeznaczenie (saturn).

Opublikowano

ale mogli by dodać desing do vegi który daje to samo co saturn jako taką małą nagrodę jak nikt nią nie lata podobno .

Opublikowano

ale mogli by dodać desing do vegi który daje to samo co saturn jako taką małą nagrodę jak nikt nią nie lata podobno .

Wtedy byłby w nowych wrotach albo skrzyniach pirackich.

Dodać go do kronosa to jakiś żart.

Opublikowano

No tak znając big point to zaraz by zrobili go za przelew a potem w niebieskie skrzynie i kolejny wydatek ale jest druga strona tego medalu jest dużo kolekcjonerów w darkorbit co zbierają desingi do vegi i golca to mogło by urozmaicić kolekcje .

Opublikowano

Do kronosa w zupełności zgadzam się że nie ma szans. Ale mogliby dodać taki bajer do vegi w zwykłych skrzynkach, tak jak napisałeś w edycji "kolekcjonerskiej" ;)

7yo9.png

Opublikowano

to ja powiem tak temat proszę o zamknięcie i nie piszcie mod że zamykacie temat każdy chyba to wie proszę o kłódkę a nie spam pod prośbą o zamknięcie .

Jeśli ktoś chce podyskutować zapraszam na PW!@@!

Opublikowano

no to zastanow sie sam czy ty osobiscie latalbys taka vega ktora by miala takie bonusy zamiast bonusa do oslon lub dmg?? bo ja nie wciaz byla by dosc slaba ale jakby taki design na leonka rzucili to mysle ze kazdy tu obecny bylby za:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...