Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Palladium/energia na zete

MatiCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mam 40 / 111 części.Ile potrzeba jeszcze palladium / energii ,żeby złożyć do końca ? W ostateczności ile urki.

Opublikowano

była wcześniej ankieta, że najczęściej ludzi składają zete za około 1500 energi wiec skoro masz te 40 częsci to tak jeszcze może nawet 800 energi i powinna byc złożona choć to tylko moje zdanie i pewnie będzie wiele innych.

Opublikowano

Mi na całą zete schodzi z 1500-1800 energii. Do 80 części wale po 100 a potem po 1. Myślę że potrzebujesz z 1000 energii.

reklama

Opublikowano

Stój stój , gadanie ...

Ja dzisiaj mając 40 częsci wydałęm 169 k uri i mi zabrakło jednej ^^

To wszystko od farta zalezy . Do 2k energi powinienes postawic , bo od 80 -90 strasznie wolno wchodzą dałęm po 10k uri i 1 czesc

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja jak składałem zety to średnio 120.000k uri - 170.000 k uri = 1200-1700 energi i miałem zete z 9000 palladium powinno wystarczyć moim zdaniem .

Opublikowano

jakkolwiek byscie nie skladali to wyjdzie max 2000 czesci

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...