Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dwie misje na konia w jeden dzień

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugi z serii poradnik '' dwie rzeczy w jeden dzień''.

A więc jeżeli da się sposób z 2 ku w jeden dzień to tak samo uda nam się z misją na konia smile.png)

A więc dla przypomnienia co potrzebujemy? smile.png

Potrzebujemy 2 medale
konne, oraz staramy się tak zrobić misje poprzedniego dnia żeby w
czwartek móc ją ponownie zrobić przed godziną 9:50 rano.

Przerwa techniczna na globalnych serwerach mniej więcej pojawia się w godzinach 10/12 rano.

Potrzebujemy tak jak
wspominałem dwa medale, robimy pierwszą misje o godzinie 9:50 lub
wcześniej by się wyrobić przed przerwą techniczną, czekamy po przerwie
technicznej i jesteśmy w stanie wykonać misje po raz kolejny.

Jest to bardzo opłacalny sposób dla osób które chcą jak najszybciej ulepszyć swojego konia.

Pozdrawiam TheGreatLee.

Opublikowano

A sprawdzałeś to czy tylko piszesz bo tak było z ku .. .

kolega mówi że działa, ja aktualnie nie gram na pl'u by sprawdzić dla tego wierzę mu na słowo.

Poza tym skoro da się z tymi ku, że się serwer resetuje to tak samo można czytać dwa kamienie duchowe, dwa ku, dwa zęby oddać, dwie misje na konia zrobić itp.

To jest logiczne.

Opublikowano

Z ku NIE DZIAŁA...

Więc sądzę że z tym medalem też fake...

powinno działać z ku, jeżeli wszystko robisz dokładnie i wyrabiasz się z czasem to działa.

robił przecież pawian nawet z s12 to i mu śmigło wszystko.

Opublikowano

robi poradnik, a nawet nie sprawdzi czy działa... żałosne

Opublikowano

robię po to by ktoś mógł to wypróbować jeżeli będzie w 100 % działało to jest okej.

ja jestem w 80 % pewny że działa.

Opublikowano

Widzisz masz potwierdzenie nawet że działa :

tak więc nie kłap buźką jak nic nie wiesz....

Działa, pozdrawiam :).

Opublikowano

Widzisz masz potwierdzenie nawet że działa :

tak więc nie kłap buźką jak nic nie wiesz....

powiedz mi jak to sprawdził jak konserwację są w czwartek ....
Opublikowano

powiedz mi jak to sprawdził jak konserwację są w czwartek ....

No jak to sprawdził?

Jeżeli znał już wczesniej sposób bo jest na pl'u głośno jak Pawian wszystkim z s12 rozpowiada to przecież mógł próbować nawet i kilka tygodni temu :)

Proste i logiczne.

Opublikowano

Działało to koledzy jakieś 2 lata temu, TERAZ NIC NIE DZIAŁA PO RESECIE, WSZYSTKO JEST JAK PRZED !! TO NIE JEST ZE 24H OD WLACZONEGO SERWA TYLKO NA DATY TUUMANY!

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Działało to koledzy jakieś 2 lata temu, TERAZ NIC NIE DZIAŁA PO RESECIE, WSZYSTKO JEST JAK PRZED !! TO NIE JEST ZE 24H OD WLACZONEGO SERWA TYLKO NA DATY TUUMANY!

Up równiez jesteś w błędzie. W ciągu jednej dobry, możesz wykonać jedną misję na konia, jednak aby wykonać nastepną musisz odczekać równe 24 godziny od wykonania poprzedniej np. misja 1 wykonana o 9 rano 25 lutego więc następną możesz wykonać o 9 rano 26 lutego, czyli odstęp pełna doba.

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

Emmm nie jest na daty ;), często grałem wieczorem, o 23 czytałem KU, po 00:00 nie mogłem, i nie wyzywaj innych ludzi, nie znając ich, a tymbardziej skoro sam jesteś w błędzie

Opublikowano

kolega mówi że działa, ja aktualnie nie gram na pl'u by sprawdzić dla tego wierzę mu na słowo.

Poza tym skoro da się z tymi ku, że się serwer resetuje to tak samo można czytać dwa kamienie duchowe, dwa ku, dwa zęby oddać, dwie misje na konia zrobić itp.

To jest logiczne.

kolega mówi głupoty specjalnie dziś rano czytnąłem ku na PLu

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

nic nie dziala chyba z na hamachi testowales te niby czytanie ku i robienie lv konia.Tyle razy przed restartem czytalem ku i potem za 24h moglem czytac nawet nie,24 h+ bo pisalo ze sie nie da czy jakos tak.wiec to fake.

Opublikowano

nic nie dziala chyba z na hamachi testowales te niby czytanie ku i robienie lv konia.Tyle razy przed restartem czytalem ku i potem za 24h moglem czytac nawet nie,24 h+ bo pisalo ze sie nie da czy jakos tak.wiec to fake.

Sprawdzał kolega z monolitu wszystko piękne śmigało w czwartek :)

Także coś nie potrafisz dokładnie zrobić. :)

Opublikowano

na pl wystarczy wbic jedna misje o np 8:00 kolejna o 20:00 ...

Nie wiem dokładnie ile czasu musi minąć aby zrobić kolejną misję czy tam 12 czy też 20 h ale lepszym sposobem jest również zrobienie od razu po przerwie technicznej dwie misje :_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...