Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Na co komu farma?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie jaki jestem pro elo:

76355067556287861822.png

Najlepszy gracz na eune, się wie.

I słówko na temat farmy... Zacząłem farmić w 30 minucie po kupieniu hydry, po prostu idąc z linii na linię naciskałem 2 i hydra wszystkie miniony kładła

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Czemu nie złożyłeś berserkerów ? Są OP Na Dariusa, lepiej byś slowował i nakładał pasyw, nob z Ciebie.

Opublikowano

no nareszcie nerf i mniej noobków będzie nim grało

.

Przy okazji zrobie mały tut jak mieć dużo killi darkiem

nie ważne co sie dzieje, czy komuś sksujesz klikaj "R","R,"R"

kończesz gre ze statami min +15 i jestes pro

mam nadzieje że pomoglem ...

Opublikowano

bardzo dobrze grasz w 70 minucie zazwyczaj mam 100 farmy a Ty? 47 minuta i 85 farmy? nieźle, sam muszę sie nauczyć farmic.

btw kerniesz mnie z elohela ? bo same nob timy ja pushuje turrety oni walczom a potem mowią report xin zhao for noob build and unskilled and not communicating... a build mam dobry, 3 dancery, bt, ie, mam duzo dmg tylko mnie na hita zdejmują :/ a rozwalanie turretow sie przydaje a oni myslom ze nie... aha no i mama mi klawiature zabiera jak jestem niegrzeczny to jak mam pisać? żal mi tych dzieci

dodaj mnie w grze i mnie kerniesz ok ?

Opublikowano

Widze ze wiekszosc ma problemy i podnosza sobie ego na forum cisnac typa ktory wrzucil ssa dla funu.

Wyczuwam warzywo na linii :O reszta to formalnosc.

Opublikowano

hehe co pro elo gracz uzywa bot of legends leci dariusem trzymajac spacje i mysli ze koxu ;}

Opublikowano

Nie no, ode mnie szacun, widać że ogarniasz Dariusa to maksimum, teraz go nie będą banowali bo dostał nerfa, więc bedziesz mógł go pickować na rankedach i wyjść na srebro, jeszcze raz szacun dla ciebie, bo Dario jest trudny do ogarnięcia, o wiele bardziej niż Garen, pozdro.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...