Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijać All Na Ta Siec Martinxx A Hasło 12345 To Jest Spoko Serwer Dobre Itemy W Npc Codziennie Eventy Mili Gmowie [Ga]Wojpl [Gm]Protrex Oni Są Spoko W

dawid1888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbijać all na ta siec Martinxx a hasło 12345 to jest spoko serwer dobre itemy w npc codziennie eventy mili gmowie

[GA]WojPL

[GM]ProTreX

oni są spoko wchodźcie fast [GA]WojPL zrobi konta dopóki reje nie ma i da wam spol fast zajmować miejsca

Opublikowano

Reklama jedyna w swoim rodzaju xD ale teraz raczej jak nie ma juz tego errora to radzil bym edytowac bo Mou lub Marian wpadną to jest szansa że zamkną.

icecubea.png

Opublikowano

Człowieku treść reklamy jest z temacie no ale dobra.. Ludzie nauczcie się przeglądać tematy "podpięte", ponieważ znajdują się tam ciekawe, przydatne tematy, które MUSICIE przeczytać!

Wzór reklamowania serwerów by Mounthains:

To jest ukryta treść, proszę

Podaję ten link już drugi raz w odstępie dosłownie pięciu minut co mi się nie podoba.. Nie mam nad Wami kontroli, ale proszę kolejnych użytkowników, aby nie popełniali takich błędów bo tracicie tylko czas, wejdzie jakiś moderator i możecie się pożegnać z tematem.. To tyle z mojej strony i jeszcze raz proszę, pilnujcie się!

Opublikowano
omg temat byl zalozony jak jeszcze nie mozna bylo czytac tematow bo sie error pojawial , wiec sie nie srajcie ze dal taka nazwe , chcial poprostu zareklamowac w jakis sposob serwa a edytowac nazywy o ile sie nie myle to sie nie da...

O godzinie 16:07 chyba można było czytać tematy.. Ale mogę się mylić!!

• Dodaj nową pozycję...