Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Eleisa' s Miracle

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie trochę niepotrzebny item bo nie widzę już ludzi grających z Healem, Reviveem albo Clairvoyancem :D. Ten item można złożyć na sustain w early jak się ma za dużo kasy :P.

Opublikowano

item jakoś szczególnie nieprzydatny, ale ostatnio złożyłem go kilka razy (tak dla trollu tylko po regeneracje na support nidalee i jak grałem nią na topie) i szczerze mówiąc grało się o wiele przyjemniej niż normalnie. Do summoners spelli mi się nie przydawał niestety, ale jakiś + do regena to zawsze coś i szczerze mówiąc nienajgorsza decyzja, ale jak kupowaćto tylko w early i w szczególnym przypadku, kiedy wiesz, że zdominujesz swojego lane'a i wiesz, że będziesz i tak miał nadmiar kasy i nie szkoda ci tego 1,xK golda.

Opublikowano

Itemek fajny, ale opóźnia core builda i musi być kupiony w early. TYLKO jeśli masz łatwego golda. Mimo to dla suppów wg. mnie must have.

ten item trzeba mieć w early jeżeli chce sie je kupić bo item znika po 3 lvl i dodajne nam do championa permentalnie bonus itemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...