Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MCmmo][S+F][NoLimit][Dedyk][NoPrem]Craft-City[S70][ItemShopPHP][AutorskiePluginy][LosowySpawn]

Kaszana1p2l

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co przeczytałem to vip ma działkę, tak? W takim razie podziękuje za granie chociaż wszystko było ok tylko ten cuboid ... Szkoda :/

Opublikowano

Troche źle wyczytałes, poniewaz chodziło o to ze w innym świecie tzn mapie, VIP ma Działke i Creative, wychodzac z tego swiatu zmiena mu sie automatycznie tryb na Survival:)

A jak wiesz cuboid takze bedzie dla vipow na creative a druga sprawa musimy jakos spawn tez zabezpieczyc;)

Opublikowano

Czyli z creative nie może przenieść eq na surva? Jeśli tak to git i zaraz wbijam :]

Opublikowano

Trochę pograłam na tym serwerze,

raczej wystarczająco długo aby wydać o nim

opinie.

Jest to jeden z serwerów na których rok temu była

szaleńcza moda. Było ich od groma. Atmosferę budują tu gracze.

Więc proszę nie pisać mi że panuje to dobra atmosfera.

Dla mnie jest wszystko fajnie:

-skille

-warpy

-frakcje

Czego chcieć więcej? Wystarczy trochę pokierować wyobraźnią.

Opublikowano

@Akrelinka , Dziekujemy za Twoją opinie, robimy wszystko co w naszej mocy by ten serwer szedł w dobra strone, fakt atmosfere budują gracze, na to wplywu niemamy.

Pozdrawiam.

I zapraszamy:)

Opublikowano

Kaszana1p2l Jest kilka spraw:

1-rej co 24h

2-naprawdę żle to świadczy o serwerzy gdy polecają go gości co mają po 1 poście i w dodatku dzisiaj się zarejestrowali :D

3-Serwer nie jest zły ale brak osób

Po 4 Powodzenia

Opublikowano

@KingArthur

Nikt nie kontroluje kto pisze posty w tym temacie, więc czy ktoś ma 1 czy 1000 postów to już nie zależy od właścicieli serwera, no chyba że ich ktoś zachęcił do pisania lub to sam autor, ale to można sprawdzić po ip :P

@topic

Zapraszam na serwer, trzeba go zapełnić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...