Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MCmmo][S+F][NoLimit][Dedyk][NoPrem]Craft-City[S70][ItemShopPHP][AutorskiePluginy][LosowySpawn]

Kaszana1p2l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KingArthur, zgadza sie , przesadzam z tym refreshem, ale musisz zrozumieć jakie starania wkładamy w ten serwer, wierz mi ze siedzielismy ponad 3 tygodnie aż serwer ruszył, później odbyły sie BetaTesty, nie było zadnych problemów, i od dzisiaj serwer stoi oficjalnie na nogach, choć zostało kilka spraw na głowie,np.: Forum, i dobra reklama, aczkolwiek 25 osob online jak na jedną reklamę i tylko tutaj to o czymś świadczy.:)

Pozdrawiam, mamy nadzieję że Ty KinghArthur to zrozumiesz i inni gracze.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KingArthur

Tylko ja założyłam konto specjalnie aby napisać, ale tylko dlatego ponieważ, zapomniałam loginu, hasła do poczty i mojego wcześniejszego konta.

Opublikowano

Co wy na taką propozycję, zrobić sklep w którym kupujesz za kasę (/money) którą zdobywa się tylko ze sprzedawania emeraldów i ewentualnie z konkursów? Co wy na to

Opublikowano

Otwieramy Rekrutacje na posady moderatorów

Przypominamy o tym ze musimy Cię poznać na serwerze, musisz grac na serwerze minimum 48 godzin, [sprawdzamy w profilu czas gry uzytkownika]

Wzór Podania:

Imie:

Nick:

TS + Mikro [Wymagany]:

Czy przegrałes już 48godzin na serwerze?:

Dlaczego Chcesz dołączyć do naszego Teamu?:

Dlaczego Ty?:

Ile Czasu Grasz w Minecraft?:

Informacje Dodatkowe:

Opublikowano

Otwieramy Rekrutacje na posady moderatorów

Przypominamy o tym ze musimy Cię poznać na serwerze, musisz grac na serwerze minimum 48 godzin, [sprawdzamy w profilu czas gry uzytkownika]

Wzór Podania:

Imie:

Nick:

TS + Mikro [Wymagany]:

Czy przegrałes już 48godzin na serwerze?:

Dlaczego Chcesz dołączyć do naszego Teamu?:

Dlaczego Ty?:

Ile Czasu Grasz w Minecraft?:

Informacje dodatkowe:

Opublikowano

Siemka... Postanowiłam że podejme się wyzwaniu jakim jest podania na moderatora serwera. No dobra to znaczynam.

Imie:: Maja

Nick: majaziel

TS + Mikro [Wymagany]: Jest oczy

Czy przegrałes już 48godzin na serwerze?: No jeszcze tylu godzin nie przegrałam ale zapoznałam już się dobrze z serwerem ;)

Dlaczego Chcesz dołączyć do naszego Teamu?: Ponieważ dobrze mi się gra na tym serwerze... Także chciałabym pomóc takiemu fajnemu serwerowi jak ten, ale takze chcialabym grać z przyjaciólka normalnie.

Dlaczego Ty?: Ponieważ bardzo dobrze znam komendy, byłam już 3 razy moderatorem i 1 adminem... Umiem budować, i lubie pomagać graczom. Taka ja ;D

Ile Czasu Grasz w Minecraft?: Oooo... To bardzo łatwe pytania xD... Cały dzień :)

Dzieki i mam nadzieję że dobrze mi pójdzie pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali... narazie ;)

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, brak lagow, ha pomaga graczom, gracze poprosili o dodanie tpa od razu admin dodał. Zapraszam !

Opublikowano

Ja wcale nie mówię, że to Administracja zakłada konto po to żeby polecić serwer ale jak dlamnie jest to odstraszające/zniechęcające. Pracowaliście nad serwerem 3 tyg i było warto bo jest bardzo fajny tylko reklamować Powodzenia :D

Opublikowano

Imie: Krzysztof

Nick: spawn

TS + Mikro [Wymagany]: Mam , gadałem z wami długo.

Czy przegrałeś już 48 godzin na serwerze?: Jeszcze nie ale już mało mi brakuje wiec niedługo będzie.

Dlaczego Chcesz dołączyć do naszego Teamu?: Bo twierdze ze Team jak i server jest bardzo ogarnięty , i chcę dołączyć do niego by pomóc w prowadzeniu i ulepszaniu server'a by był jeszcze lepszy.

Dlaczego Ty?: Ponieważ byłem już na kilku serverach Administratorem i Moderatorem , znam wszystkie komendy Factions na pamieć oraz parę innych komend jak i pluginów.

Ile Czasu Grasz w Minecraft?: Gram już około 3 Lat. A Dziennie Gram minimum 5h ale przemarznie 10 - nawet 17 godzin się

zdarza , zależy każdy ma własne życie. Raz parę godzin jednego dnia a raz cały dzień.

Proszę o Pozytywne Rozpatrzenie Mojego Podania na Moderatora. Pozdrawiam spawn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...