Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2x War Rock na jednym kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, próbowałem ba dwóch dyskach ale i tak sie nie dało dwa razy uruchomić. Ma ktoś może taki program, który to umożliwi?

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano
Tak jak wyżej, próbowałem ba dwóch dyskach ale i tak sie nie dało dwa razy uruchomić. Ma ktoś może taki program, który to umożliwi?

Chodzby byl taki program to bys tego nie zrobil to jak wejdziesz na 1 konto to juz jest ze ip jest w uzyciu a 2 razy sie nie da wejsc .Chyba ze jest jakis nowy program ale nie wiem.

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

^^^^^

To co ten pan nade mną napisał. Nawet jakby była możliwość uruchomienia dwóch takich samych procesów Warrocka to przy logowaniu pisałoby "Same ID is logged in (xx.xxx).

Opublikowano

a Ja sAdze ze Moze byc taki sposob...

do d2 (diablo 2 ) tez niby nie Bylo... a teraz oddpalam 3razy ;] wiec to tez moze byc moliwe:)

Opublikowano

Nie spamujcie mi tu ile razy diablo odpaliliście ITP. Tylko czy jest program ;]

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie raczej , chyba się nie da bo miałem kiedyś 2 wr na dyskach i chyba się nie dało

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Opublikowano

Mam liveboxa 2 mb's i grałem z bratem na 2 kompie (to samo ip) ;p i działa więc ip nie ma nic do gadania xD !!!

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

• Dodaj nową pozycję...