Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trik] Cabin Fever

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cabin Fever

cabinfeveroverall.jpg

Opis

• Bug polega na tym że zombi wlatują do domu omijając was po czy w pewnym momencie zaczynają was atakować wtedy wy wybiegacie na dwór, rzucacie granat do domu i tak w kółko.

Wykonanie

• Max 3-4 osoby idą na samym początku misji do miejsca zaznaczonego na mapie kolorem czerwonym.
  • Tworzą 2 piramidki ( wskakujecie na siebie i stoicie w rogu jak najbliżej ściany )
  • Nie zwracacie uwagi na zombi dopóki nie zauważycie że zaczną was atakować ( nie wolno strzelać, ruszać się a nawet zmieniać broni na inną... )
  • Gdy zombi zbiera się w grupkę w domu, zawrócą bo będzie ich zbyt dużo, wtedy wy rzucacie granat do środka i wybiegacie przez drzwi nr. 1

Wymagania

• Max osób - 3 do 4
  • Możliwość wykonania buga - Do 16 rundy ( ponieważ otwierają się drzwi w tamtym rogu )
  • Trudność - 0%
  • Wymagana - Minimum 1 osoba.

76561198090890807.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znany , nie uzywam go bo mam lepszy no ale brawo za napisanie

pewnie chodzi mu o wskoczenie na ten parapet na 1 pietrze, ale to jest glitch, nie trick

Opublikowano

pewnie chodzi mu o wskoczenie na ten parapet na 1 pietrze, ale to jest glitch, nie trick

mozesz dac ss o ktory chodzi?:)

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

• 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest za to ban jeśli tak to jaka szansa jest żeby go dostać bo troche mi szkoda majora a praktycznie wogole nie grałem fire :D

Jak będziesz grał z wysokimi levelami to tak, wystarczy że ktoś Cię nagra i zraportuję.

Nie wiem czy ten glitch nie został spatchowany, ale nie jestem pewny. Na twoim miejscu nie robiłbym tego, sam nie używam takich trików, bo szkoda konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...