Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Garen - czym dobrze skontrować?

4R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, nie mam srebra, mialem złoto I, 1750+elo i na rankedach grajac garenem nie przegralem topa ani razu (ani mida), a gralem nim ok 15-20x, juz nie gram, sprzedalem konto, nie gram dalej wlasnie przez takie dzieci jak ty, bo coraz czesciej losowalo mi takich "pro" do teamu i wszyscy wiedza jak to sie konczy...

Ziomek ma złoto 1 a pyta sie na forum jak skontrować garena h4h4h4h4h4h4h4. Prosze, nie ośmieszaj sie.

Pewnie siedzisz teraz na brązie, a złoto 1 to na streamach widziałeś.

Co do mojego posta wyżej:

http://pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm

Opublikowano

Wszystkim :D

Jaycem

Olafem

Diana

Teemo

Kayle

Nidale

Dużo tego jest garen to słaba postać

Sam jesteś słaby .

Jakbyś nie zauważył to up wypisali te same champy co ty to nie wiem po co spamujesz.

Jeżeli dasz mi warna za spam , daj przy okazji sb za ten spam ;]

Pozdro.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

ogarnięty lee sin daje rady garenowi, nie wiesz nie udzielaj się.

Chciał bym zobaczyć jak ogarnięty lee sin jedzie ogarniętego garena....

Opublikowano

Polecam Jayce, nie dasz mu włączyć passywa i tyle.

jechalem kazdego jayce na topie garenem ,nie kontruje

teemo chodz po 6 lvl da sie go pojechac ,kayle ,darius chodz trzeba sprawdzic ,yorick ,

ciezko go skontrowac czym kolwiek ,po 6lvl q+e+r i mamy killa

­

Opublikowano

Garena niczym się nie da skontrować, rozwalisz go w early 1-2 razy bo jest tanky a potem na 11-12 lvlu i tak cię jedzie jak chce bez feeda. Ale tak to Jayce, nidalee.

Opublikowano

garen to slaba postac - slowa moda lola, ok . garen to w tym momencie jeden z lepszych solo topow, na niskim/srednim poziomie lola ( bronz, srebro, zloto ) sieje taki rozpierdol , ze glowa mala . robisz pod full tanka a i tak masz obrazenia, ciezko przegrac linie .

hmm co do tej kontry .. mozna sprobowac kayle, moze nidalką .. moim zdaniem bardzi ciezko go skontrowac .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Jarvan.

Moze jest to dziwne ale ja potrafie zniszczyc garena na topie ezrealem (skillshot). Niedosc ze moze latwo uciec to jest dystansowcem. Adc kontra na garena.. Moze i dziwne ale realne... Tylko poprostu trzeba dobra farme miec :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Prosze bardzo - w enemy team garen, ja grałem lee sinem, garen dość zoutplayowany :))

http://www.lolking.net/summoner/eune/30711832#history

jakby co to jest to staty 10/5

Jarvan.

Moze jest to dziwne ale ja potrafie zniszczyc garena na topie ezrealem (skillshot). Niedosc ze moze latwo uciec to jest dystansowcem. Adc kontra na garena.. Moze i dziwne ale realne... Tylko poprostu trzeba dobra farme miec :)

jarvan k

ezreal uwierz, nie:) a jak garenow cisniesz to widać poziom ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...