Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jest możliwość zrobienia 2 takich samych map?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, czy np. jeżeli mam już mapkę atlantydy v2, to czy mogę jakoś przekopiować jej pliki i zrobić drugą taką samą? ;x Żeby mieć po prostu możliwość zrobienia np. kolejnego poziomu ;D

Proszę o odpowiedź. Jeżeli tak można, to prosiłbym również o podanie informacji co trzeba zmienić itd... ;>

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Mozna ;) kopiujesz pliki mapki v2 z klienta zmieniasz w niej kordy, dodajesz ja do atlasinfo , kopiujesz v2 po stronie serwera zmieniasz kordy i dodajesz w index

Opublikowano

Index mapy jest taki, jaki nadam? np jeśli chcę dać 215 to będzie 215... ? xD

W setting.txt mogę zmienić kordy na takie, które byłyby kordami, na które przenosiło by obok tych z pierwszej mapki, czy mogę je zostawić, town zmienić? ;p

1377019234-U697852.png

Opublikowano

kordy musisz zmienic, taki jaki index dasz w index to taki bedzie, aha musisz jeszcze index dopisac do configow w kazdym ch

Opublikowano

._.

Przenosi nadal na av2.. Usunąłem cały resp mobów z "av3", którą zrobiłem, ale nadal widać moby, które były w av2...

To chyba ta sama mapa... .-.

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...