Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia KamerMod

spuken94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Posiadam moda od kamera przez którego logowałem się na Ravie ostatnio miałem sporą przerwę w grze i chciałbym powrócić na Ravie ale nie mogę się zalogować na nią przez tego własnie moda. Jakiś czas temu może koło trzech miesięcy wszystko śmigało a teraz nie. I chcę się dowiedzieć czy nie zablokowano go lub nie wymyślono jakiegoś tam syfu co to blokuje.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Dupa tam nie działa , mi działa normalnie. Sam konfigurowałem plik serverinfo.py i śmiga. :) Wrzucasz do metka z kamerem i lecisz.

Serverinfo.py:

xxx

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Dupa tam nie działa , mi działa normalnie. Sam konfigurowałem plik serverinfo.py i śmiga. :) Wrzucasz do metka z kamerem i lecisz.

xxx

xxx

xxx

Gratuluję pomysłu. Pobrać mój plik, napisać że nie działa, wrzucić go na Adf.ly i wmawiać komuś coś, aby zarobić. Linki dajemy w code i nie żerujemy na użytkownikach. Wszystko podane w tym temacie działa:

[TUT] Ravia.eu na KamerModzie! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Gratuluję pomysłu. Pobrać mój plik, napisać że nie działa, wrzucić go na Adf.ly i wmawiać komuś coś, aby zarobić. Linki dajemy w code i nie żerujemy na użytkownikach. Wszystko podane w tym temacie działa:

[TUT] Ravia.eu na KamerModzie! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Człowieku .... Sam robiłem ten plik , za pomocą strony kamera , ściągałem jego pliki , notepad c++ żeby wyciągnac prawidłowego ip , porty i pong. Nawet nie wchodziłem do tego twojego tematu. Wszystko ze strony kamera...

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...