Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki System? / Napisz o problemach w systemie

norbercik333

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki system wybra??

• MacOS
      2
    • Windows XP
      0
    • Windows 7
      4
    • Windows 8
      1
    • Ubuntu
      0
    • Win DT 09
      0
    • Windows XP home premium
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[proszę przenieś do innego działu i nie dawać % zwykła pomyłka]

Jaki Windows ?

Pragnę wymienić mojego windows'a jakiego polecacie ?

Dlaczego właśnie ten?

Możesz wymienić jego Zalety/Wady

Możecie także pisać tu o swoich problemach z Systemem operacyjnym chętnie odpowiem nie tylko ja ale pewnie też użytkownicy tego forym

70224830600318645206.png

Opublikowano

Windows 7

+ Wygląd

+ Dobry do gier

+ Ulepszona wersja xp'ka.

- Nie znalazłem.

Lub starego dobrego xp'ka.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nigdy nie wymieniaj windowsa!! Ja wymieniłęm windows z XP na 7 masakra (największy błąd w moim życiu).... minecraft na XP 60 fps minecraft win 7 20fps. Po prostu nowszy system to więcej zużywania ramu! Radze Ci pozostać przy oryginalnym, ponieważ Twój komputer nie jest przystosowany do innych systemów!

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Windows 7

Jest to jeden z najlepszych systemów Microsofta (XP też nie gorszy). Bawię się nim od lata ubiegłego roku. Nie znalazłem żadnego błędu systemowego (na razie) etc...

Niestety XP to nie na dzisiejsze czasy :(, gdyż nie pozwala nam na więcej niż 3,5 GB ramu, co powoduje czasami spadki wydajności. Jednak zżera o połowę mniej ramu, niż 7.

Win 8

Jeżeli chcę Ci się bawić w żmudne przewijanie myszki na pulpicie to proszę bardzo. Do tego systemu jest potrzebny dotykowy ekran, w końcu po to został zrobiony... Niczym więcej się nie różni od 7 (mogę się mylić, bo miałem go raz w swoich rączkach.)

Nie polecam innych, ponieważ nadają się tylko do programowania... No może oprócz Mac OS coś ostatnio w nim się "porusza". :mellow:

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...