Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Server Testowy- logowanie.

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, Otóż dzisiaj zainstalowałem sobie wersję testową World of Tanks i wchodzę aż do momentu logowania i wpisuję e-mail i hasło takie dane jakie mam na oficjalnym serverze i klikam connect i pisze że mam złe hasło lub e-mail dlaczego ? Coś nie tak ?

Opublikowano

Wszyscy gracze World of Tanks mogą wziąć udział w teście, o ile zarejestrowali swoje konto przed skopiowaniem bazy danych, które miało miejsce 11 lutego.
76561198001815076.png
Opublikowano

Tak tylko jeżeli Ciebie dobrze zrozumiałem to konto zakładałem 4 stycznia tego roku ;) Proszę o pomoc ;) Oczywiście wynagrodzę.

Opublikowano

Tak tylko jeżeli Ciebie dobrze zrozumiałem to konto zakładałem 4 stycznia tego roku ;) Proszę o pomoc ;) Oczywiście wynagrodzę.

Zmieniałeś ostatnio hasło?

Opublikowano

Tak zmieniałem a co ? Ponieważ zapomniałem bo na poważnie gram 1 tydzień po długiej przerwie gdzie tamte czołgi pousuwałem 2 poziomy ;D

Opublikowano

Tak zmieniałem a co ? Ponieważ zapomniałem bo na poważnie gram 1 tydzień po długiej przerwie gdzie tamte czołgi pousuwałem 2 poziomy ;D

No to już mamy problem rozwiązany :)

Jeżeli nie dawno zmieniałeś to na testowym musisz używać tego starego.

Opublikowano

Kurcze, czyli sobie już nigdy nie pogram tak ? Czy dopiero przy next wersji ? Bo hasła nie pamiętam.

Jeżeli starego nie pamiętasz to na testowym nie pograsz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...