Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

----[] Reddock.pl []---- [Start!] [Wojny Gildii + RPG] * [200 Slotów] * [Targ] * [Skille] * [Zadania] * [Move-Craft] * [Staty] * [100%PL] * [Nowe TNT]

RedDock.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaje*ista prezentacja, wejdę na 100%

Mój nick to Calezz

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Nareszcie reaktywacja REDDOCKA... czekałem dość długo (jak z tąd do tąd)... Czuje, że niedługo swoją gidią podbije ten serwer. KOPALNIO WITAJ!!!!

Opublikowano

Skille raczej nie są autorskie bo to mi wygląda na spolszczony plugin mcmmo.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Zapraszam na serwer wszystkich zainteresowanych, pamiętajcie też o polubieniu naszego fanpage na facebooku aby wziąść udział w konkursie!

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Prezentacja jest NIESAMOWITA! Po krótkiej rozmowie z adminami z czystym sumieniem można powiedzieć że ogarnięci : ) Oby jak najdłużej się utrzymał.

Opublikowano

Ciekawa prezentacja, ogarnięta administracja ( grałem na poprzedniej edycji ). Na pewno wejdę !

Opublikowano

5 Minut < 3 i startujemy !

Szukam gildii :)

Mam TS3, ogarniam, po mutacji, umiem sie bić ^^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Serwer działa Zapraszamy!!!

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Opublikowano

Diaxy z kamienia wszystko jest na Spawnie.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Niektórzy mówią że mają lagi ale ja ich nie odczuwam. Trzymam kciuki za server. Spawn piękny a o questach nie mówiąc ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...